A főváros vagyonának dobraverése – Újbudán 70 vállalkozó veszíti el üzletét, ha Karácsonyéknak sikerül kiárusítani a Tétényi úti piacot 2021.11.13.

A főváros vagyonának dobraverése - Újbudán 70 vállalkozó veszíti el üzletét, ha Karácsonyéknak sikerül kiárusítani a Tétényi úti piacot

A főváros vagyonának dobraverése - Újbudán 70 vállalkozó veszíti el üzletét, ha Karácsonyéknak sikerül kiárusítani a Tétényi úti piacot

Csődközeli helyzetben van a fővárosi önkormányzat – és hasonló helyzetbe kormányoztak jónéhány kerületet is a balliberális önkormányzatok.
Az egyre jobban fojtogató eladósodottságból úgy próbálnak túlélni, ideig óráig, hogy eladnak, amit csak tudnak. Miközben óriási apparátusukra, jutalmakra futja rendesen, a főváros vagyonát mint a családi ezüstöt, dobra verik. Persze sutyiban, hazugságok és üres magyarázkodás közepette. Az egyik legértékesebb eladásra kínált ingatlan Újbudán, a Tétényi úton található szolgáltató és kereskedelmi központ épülete, aminek a vételárát 2 milliárd forintban határozták meg. Közben mellesleg a többszörösét érheti. Az épület értékesítését a legnagyobb titokban hirdették meg, sem a környék lakosaival, akik itt szerzik be a napi szükségleteiket, sem azzal a közel 70 vállalkozóval, akik itt bérelnek üzlethelyiséget nem egyeztettek. Most egyszerűen kitehetik őket. A kerületben egyre nagyobb a felháborodás, ahogy egész Budapesten is. Az Ügy riportjában kétségbeesett kereskedők és harcos civilek szólalnak meg, akik azt mondják, nem adják a piacot. Második riportunkban fókuszában a családjogi törvény módosítása, a gyermekelhelyezés ügye. Megszólal az a veszprémi édesapa, aki évek óta harcol azért, hogy egy szülő kezdeményezésére is elrendelhessék a bíróságok a váltott felügyeletet.

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture