A Vas megyei Torony: az 500 forintot érő szavazat és a Jobbik régió igazgatóját zavaró templom harang 2021.10.30.

A Vas megyei Torony: az 500 forintot érő szavazat és a Jobbik régió igazgatóját zavaró templom harang

A Vas megyei Torony: az 500 forintot érő szavazat és a Jobbik régió igazgatóját zavaró templom harang

Ma esti műsorunkban  az ellenzéki pártok trükkjeinek százaiból a mozgósítást és a szavazatvásárlást vesszük górcső alá. Megmutatjuk, hogy azok akik magukat baloldalinak, szociálisan érzékenynek állítják be, a valóságban a legkiszolgáltatottabbakat használják ki és használják fel a céljaik eléréséhez. 

Öt-hatszáz forintot fizethettek a Vas megyei Toronyban azoknak a kiszolgáltatott embereknek, munkanélkülieknek, szegény sorban élő romáknak, akik az ellenzéki előválasztáson Czeglédy Csabára adták a voksukat – erről beszélt a Pesti TV Az Ügy című műsorának több helybéli. Nem is olyan régen a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ózdon mutattuk meg, hogyan szállítják a helyi és környékbeli cigányokat szavazni – nekik, a nyilvánosságra került videók alapján a Jobbik legalább háromezret fizetett fejenként.

Második riportunkban pedig arra keressük a választ, hogy vajon lehet-e zavaró egy templom harangjátéka és sikerülhet-e likvidáltatnia egy falusi templom harangjátékát a Jobbik regionális igazgatójának, aki egészen a püspökig ment panaszra. 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture