Birodalmak kiemelkednek és elbuknak, de nekünk tudnunk kell, kik vagyunk és hol állunk – Döbrentei Kornél a Plebejus Polbeatben 2021.04.17.

Plebejus Polbeat

Plebejus Polbeat

A mai ellenzék olyan hazug rendszereket hozott létre, hogy már inkább nevezhető egy összetett nemzetbiztonsági problémának, mint baloldalnak. Mi pedig kiengedtük fölöttük az ellenőrzést, pedig ragaszkodnunk kéne hozzá, hogy megvédjük a nemzetünk érdekeit – mondta Döbrentei Kornél Magyarország Babérkoszorújával, József Attila-díjjal és Alternatív Kossuth-díjjal kitüntetett író, költő, akivel a Plebejus Polbeatben Göblyös Sára, Huth Gergely és Stefka István arról beszélgetett, hogy érdekünk-e a most újra egyre erőteljesebb nagyhatalmi konfliktusokban bármelyik oldalon is részt venni, üzengetni és erősködni? 

Huth Gergely a természetesen zárva tartó Revolution ’56 Szabadságharcos Sörözőben rögzített műsorban arra is megkérte a vendégeket, segítsenek rangsort állítani a nemzetárulás egyes fokozatai között, melyek közül az egyik friss példát egyenesen a leggusztustalanabbnak nevezte. Huth szerint a Telex.hu kiérdemli, hogy egy meztelen csigákkal szőnyegszerűen beborított pincéhez hasonlítsuk, miután egy Soros-szervezet közreműködésével román, szlovák és ukrán újságírók közreműködésével próbálja kideríteni, miként támogat a magyar kormány határon túli magyar szervezeteket a Bethen Gábor Alapkezelő révén. Ismert, Romániában és Szlovákiában számos esetben jogfosztásnak és üldöztetésnek vannak kitéve a magyarok, Ukrajnában pedig belügyi, titkosszolgálati segítséggel már halállistákat írnak nemzettársainkról.  A vendégek egyetértettek abban, hogy ilyen árulás a környező országokban teljességgel elképzelhetetlen volna.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture