Éhhalállal és fél kiló csirkemellel kampányol a saját szavazóit is lesajnáló Gyurcsány-szekta nagyfejű hordószónoka (Karantén-vlog) 2021.04.30.

Éhhalállal és fél kiló csirkemellel kampányol a saját szavazóit is lesajnáló Gyurcsány-szekta nagyfejű hordószónoka (Karantén-vlog)

Éhhalállal és fél kiló csirkemellel kampányol a saját szavazóit is lesajnáló Gyurcsány-szekta nagyfejű hordószónoka (Karantén-vlog)

Hihetetlen, de Gyurcsányék képesek voltak az egy héttel ezelőtti állapotokhoz képest is újabb lejtmenetbe kapcsolni. A keleti vakcinák elleni harcot vereséggel befejező DK ugyanis nem vont le semmilyen következtetést gusztustalan kampányunk kontraproduktív hatásairól, ezért most a nyugdíjasokat próbálják hergelni. Olyan hazugságokat képesek az arcunkba mondani, miszerint ma hazánkban egy átlagos nyugdíjas vagy gyógyszert vesz, vagy eszik, vagy fűt, mindenre együtt nincs pénze, ezért fél kiló csirkemellet vittek Orbán Viktornak, hiszen szerinte ennyivel kap most többet egy nyugdíjas egy hónapban. Sajnos Varga Zoltán, Gyurcsány nagyfejű fröcsögője nem kérdezhette meg saját főnökét, hogy hogyan működött 2010 előtt a nyugdíjasok élete, akiket Gyurcsány Ferenc teljesen kivéreztetett, ahogy tette azt az egész országgal. A Karantén azonban nem ragadt le Gyurcsányéknál, hiszen a hasonló demagógiát életre keltő Donáth Anna sem maradhatott ki a szórásból, aki most a keleti vakcinák hátrányos megkülönböztetése ellen harcol Brüsszelben, letagadva az utóbbi hónapok aljas hergelését, sőt a Facebook algoritmusai miatt is aggódik. Az MSZP és a Párbeszéd sem változik, hatalmas meglepetésként bejelentették, hogy együtt indítanak majd jelölteket a hatalmas baloldali előválasztáson, majd képesek voltak azt kijelenteni, hogy ők az ellenzék motorja. Az egészen 4 és 0.5 százalékos párt együtt sem nagyon éri el a parlamenti bejutási küszöböt, de kommunistáéknál sosem számított, hogy nem az ő akaratuk a többség. A Karanténban helyet kapott a bejelentésen szélsőbaloldali retorikát megvillantó Karácsony Gergely is, aki szerint a magyarok 99 százalékát tönkretette Orbán Viktor. Tartalmas adásunkban Szél Bernadett vágyát is megmutatjuk, aki már alig bírja ki tüntikézés nélkül, de Orosz Anna különösen ostoba demagógiája is szerepet kap. Tartsatok velünk ma is, megéri!

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture