Jeszi tényleg becsajozott? – Politikai Hobbista Kassai Lajossal, a lovasíjásszal

Jeszi tényleg becsajozott? - Politikai Hobbista Kassai Lajossal, a lovasíjásszal

Jeszi tényleg becsajozott? - Politikai Hobbista Kassai Lajossal, a lovasíjásszal

Milyen hatmillió? Milyen 2 és fél millió? A Jobbiknál úgy tűnik, most sem stimmel az árjamatek. Miközben megvan a 2 és fél millió beoltott Magyarországon, a Jakab Petike számonkéri a miniszterelnökön, hogy miért nincs meg a 2 és fél millió beoltott. Igen, ennyi esze van.
Karácsony Gergely is beoltatta magát, de nem árulta el a sajtónak, hogy milyen vakcinával. Egy stílusgyakorlat formájában a Hobbistának is feltesznek a műsorban a többiek egy kérdést (hogy tényleg becsajozott-e), o pedig karácsony módszerekkel siklik ki a kérdés elől.
A Kötöttfogás című műsor a minap olyan freak show-t produkált, amire eddig még ok sem voltak képesek, erről mesél Kurtz ezredes, aki lelkesen és akkurátusan végignézi Füleséket minden héten.
Egy rövid utánlövés erejéig szó esik még Petry Zsoltról, és arról, milyen álságos az az indoklás, amivel kirúgták a Hertha focicsapatától.
A vendégfotelbe Kassai Lajos, a lovasíjász érkezett, aki a műsor eddigi 145 adása során mindössze a harmadik, akivel a Hobbista magázódott. Hogy miért, arról is mesél a mester, de természetesen megtudhatjuk, mi mindenről szól a lovasíjászat a sporttól kezdve a történelmi hagyományokon át az önismeretig és a spiritualitásig. És reméljük, egyszer még olimpiai sportág is lesz belőle!

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture