Politikai Hobbista Horváth József biztonságpolitikai szakértővel- A zöldfordulat egész Európában áramszünetet okoz 2021.01.19.

Hobbista-2021.01.18.

Hobbista-2021.01.18.

Szélkerékkel, morállal és jogállamisággal nem lehet egy államot működtetni, de Nyugaton megpróbálják, ennek pedig egyre gyakoribb, az egész kontinensre kiterjedő áramszünetek lesznek a következményei. Ahogy a 2021-es évet is majdnem ezzel kezdtük, ipartelepeket kellett lekapcsolni, hogy a városok ne boruljanak sötétbe. Mindezt a megújulók terjedése okozza, mivel a nap- és a szélenergia meglehetősen hektikus, például éjszaka és szélcsendben egyik sem termel. Ha nincs megfelelő mennyiségű gázerőmű, amit ilyenkor bedöccentenek, akkor jön a 19. század. Ha meg amúgy is kell erőmű, akkor építsen kettőt csak az, akinek van felesleges pénze rá. Sajnos a hétfőt sem úsztuk meg Fekete-Győr András nélkül, a gyerekpárt elnöke most éppen azzal akarja bizonyítani a férfiasságát, hogy elfut a nála 25 évvel idősebb Németh Szilárd elől. A katonaerények között pedig csak abban az esetben szerepel az eliszkolás tudománya, ha lovon teszi az ember és közben hátrafelé nyilaz.
A második félidőben Horváth József biztonságpolitikai szakértő érkezett, hogy az amerikai események következményeiről beszélgessen. A disztópiák és a tragikus végkimenetelek mellett csak azzal tudta vigasztalni a Hobbistát, hogy mindez csak a harmadik körben érkezik meg Magyarországra, hiszen az őrület először Amerikát, aztán Nyugat-Európát emészti fel, nekünk még lesz időnk kiásni az atombunkert a kiskertben.

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture