Bűzlő és mély latrinában az ellenzék! – Itt a Pesti galeri, a baloldali halálkampány és gátlástalanság határtalanságával 2021.03.31.

Bűzlő és mély latrinában az ellenzék! - Itt a Pesti galeri, a baloldali halálkampány és gátlástalanság határtalanságával

Bűzlő és mély latrinában az ellenzék! - Itt a Pesti galeri, a baloldali halálkampány és gátlástalanság határtalanságával

A baloldal gátlástalanságának és gusztustalan halálkampányának tényleg nincs határa, a liberális figurák önként és dalolva merülnek alá a latrinába, miközben semmilyen emberi méltóság nem számít nekik és az emberéletek sem értékesek, ami penetráns – hangzott el Nagy Attila Tibor baloldali elemző véleményével kapcsolatban a Pesti TV Pesti galeri című műsorában, amelyben Szarvas Szilveszter, Szabó Gergő, Szalai Szilárd, Bokor Gábor és a galeri vendége, Brenner Dominik beszélték ki a hét legfontosabb politikai eseményeit. A galeri tagjai kiemelték, az ellenzék régóta a halálkampányban érdekelt, de most kiderült, a kampányban is ki akarják használni a gyászt és politikai üzenetekkel fogják bombázni az áldozatok hozzátartozóit. “A mély és bűzlő latrinában a 444 is megjelent, amely Nagy Attila Tibor alá ment és elkezdte a munkát azzal érvelve, hogy a tragédia felelőseit fel kell kutatniuk az áldozatok hozzátartozóinak” – mondta Szarvas Szilveszter. Ócska gazemberek ezek, akiknek se szívük, se lelkük, se erkölcsük, csak a hatalom érdekli őket – fogalmaztak a galeri tagjai.
A Pesti galeriben a csütörtöki, történelmi Orbán-Salvini-Morawieczki találkozóról is szó volt, amely csúcs Európa jövőjét is meghatározza. Ez a normalitás, a normalitás a jövő, amely győzedelmeskedni fog! Nézze meg a Pesti galerit!
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture