Az ellenzéki önkormányzatok csak látszólag segítik a koronavírus elleni védekezést, valójában a pandémia kitolásában érdekeltek – Itt a Pesti galeri! 2021.03.26.

Az ellenzéki önkormányzatok csak látszólag segítik a koronavírus elleni védekezést, valójában a pandémia kitolásában érdekeltek - Itt a Pesti galeri!

Az ellenzéki önkormányzatok csak látszólag segítik a koronavírus elleni védekezést, valójában a pandémia kitolásában érdekeltek - Itt a Pesti galeri!

Saját farkába harapott a kígyó, a liberális hálózat már nem is csinál titkot abból, hogy profi titkosszolgálati akcióval vadászták le Szájer Józsefet Brüsszelben – vezette fel az egyik témát a Pesti galeriben Szarvas Szilveszter, miután kiderült, egy profi tévéstáb kísérte a brüsszeli rendőröket és videó készült arról, ahogy Szájert megmotozzák. “Rendkívül életszerű, hogy egy gyakorlatilag nem működő uniós államban, Belgiumban, tévések filmezik a rendőrségi akciókat. A liberálisok ismét le akarták porolni a Szájer-ügyet, és már semmi nem érdekli őket, az sem, ha lebuktatják önmagukat és titkosszolgáikat” – hangzott el a Pesti galeriben, amelyben Dezse Balázs, Szabó Gergő, Bokor Gábor, a vendégfotelben helyet foglaló Polgári Dávid és Szarvas Szilveszter beszélték ki a hét legfontosabb politikai eseményeit. A galeri tagjai arról is kifejtették a véleményüket, hogy az ellenzéki vezetésű önkormányzatok csak látszólag olyanok, mintha segítenék a koronavírus elleni országos védekezést, valójában a bizalmat ássák alá a vakcinákkal szemben, és mindenben hátráltatják a védekezést. Abban érdekeltek, hogy lassítsák az oltások beadását, és nem aggódnak az emberekért, őket nem érdekli, hányan halnak meg, mert ez nekik politikailag jó, ilyen a baloldal – fejtették ki a galerisek. A Pesti TV furkóklubjában az is napirendre került, hogy minden nyugati politikust azonnal megbuktatnak, aki ki meri mondani, hogy Brüsszel és az Európai Unió elrontotta a vakcinabeszerzéseket. Jens Spahn német egészségügyi miniszterre azonnal ráhúzták, hogy korrupt, miután Spahn Brüsszelt hibáztatta. Ugyanez történt két másik CDU-s, CSU-s német politikussal is.
Nézze meg a Pesti galerit!

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture