Szabad zacsipacsist játszania egy kereszténydemokratának?-Politikai Hobbista 2020.12.02.

Szabad zacsipacsist játszania egy kereszténydemokratának?-Politikai Hobbista

Szabad zacsipacsist játszania egy kereszténydemokratának?-Politikai Hobbista

A kedden kipattant és mindent leuraló Szájer-botrány utóéletével foglalkozott a Politikai Hobbista szerda este. Az egyik leggyakrabban felmerült kérdés az, hogy mennyire hiteles az a kereszténydemokrata politika, melynek egyik képviselője szokatlan szenvedélyeknek hódol. Pont annyira, amennyire lehet a Földről is űrt kutatni és heteróként a melegjogokért küzdeni. Szóval aki brüsszelben zacsipacsizik, az még simán vallhatja azt, hogy az apa férfi és az apa nő – merthogy ellenpéldát a valóság még sohasem produkált.
Aki viszont kurvázás után karalábét rágicsál kétségbeesve, az pláne ne nyilatkozzon mások közösülési szokásairól elitélőleg – utalt Jeszi a Szájert megfeddő, erénycsőszként pózoló Wittingfoff Tamásra.
Persze a haladó baloldal nemcsak azt akarja megszabni, hogy ki lehet keresztény, hanem azt is, hogy ki nácizhat, ezért Demeter Szilárd is újra előkerült a Hobbistában.
A második félidőben Ispánki Nikolett, sárkányhajóban Európa-bajnok sportoló ült be a Hobbistába, hogy a héten először végre ne minden a kőkemény politikáról szóljon.
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture