Vastagodik a bőr az arcon: az olimpiát meglékelő Fegyőr szívügye a sport, sőt a magyar foci, Karigeri egója az egekben (Karantén-vlog) 2021.06.11.

Vastagodik a bőr az arcon: az olimpiát meglékelő Fegyőr szívügye a sport, sőt a magyar foci; Karigeri egója az egekben (Karantén-vlog)

Vastagodik a bőr az arcon: az olimpiát meglékelő Fegyőr szívügye a sport, sőt a magyar foci; Karigeri egója az egekben (Karantén-vlog)

Hihetetlen kimerítő beszélgetést folytatott Karácsony Gergely az Index kibeszélőjében, ahol megpróbált vicces lenni. Utóbbi sajnos nem sikerült, de számunkra különleges kimerültséget jelentett végignézni az izzadságszagú jópofáskodást, amit a főpolgármester leművelt. Okosabbak most sem lettünk, hiszen a szokásos parancsszavakat hallhattuk, miszerint Orbán Viktor eljátszotta a nép bizalmát, tizenegy év alatt SEMMIT sem tett az országért, de majd a balos tömörülés kiköszörüli a csorbát, ahogy azt látjuk a másfél év alatt romba döntött Budapesten is. A főpolgármester nagyképűen ellentámadásba ment át a nyelvtudása miatti kérdéskörben is, hiszen elmondta, hogy olyan nemzetközi kapcsolatrendszere egyik ellenzéki politikusnak sincs, mint neki. A Karantén természetesen ezt nem hagyhatta szó nélkül, örömmel csaptunk le az idegesítően bárgyú, ám rendkívül kártékony gondolatokra, de ha megnézitek a videót, az is kiderül, hogy mi köze van a cintányéroknak és a bohócoknak Karigerihez. Szomorú, de Dobrev Klára tovább ontja a gusztustalan hazugságokat, hiszen az ország különböző pontjain  haknizó Gyurcsányné ismét igyekszik a 2010 előtti baloldali kormányokat dicsőíteni, miközben a tej és a tojás árának drágulásával ad mattot a kormánynak. Azt is megtudtuk, hogy minden nagy bajunkra egy megoldás van: a magyar euró, mely az Európai Egyesült Államok és a baloldal torz szerelemgyereke lenne a gyurcsányista jövőben. Aki velünk tart, megismerheti a legnagyobb szívvel rendelkező szocialistát, az Országgyűlésben egyébként folyamatosan fröcsögő, fenyegetőző Harangozó Tamást, de Fegyőr szívügyéről is ejtünk néhány szót, hiszen a Petőfit sminktanfolyamra cserélő, olimpiát meglékelő momentumos, most a magyar sportot, azon belül is a magyar focit akarja megújítani és rendbe hozni. Akinek elege van az agybajból a Karantén végén meghallgathatja Orbán Viktor bejelentését is, hiszen a népnyúzó diktátor adóvisszatérítést helyezett kilátásba a gyermeket nevelő szülőknek. Érdekes, hogy a habzó nyállal gyűlölködő ellenzék ezen napokkal később  sem tudott fogást találni. Ne is várjuk meg a brainstorming végét, nézzük együtt a Karanténvlogot!

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture