Levitézlett komcsik frontvonalba állításával készül “korszakváltásra” az MSZP: Korózs és Gurmai 2022-ben tarolásra készül (Karantén-vlog) 2021.05.16.

Levitézlett komcsik frontvonalba állításával készül "korszakváltásra" az MSZP: Korózs és Gurmai 2022-ben tarolásra készül (Karantén-vlog)

Levitézlett komcsik frontvonalba állításával készül "korszakváltásra" az MSZP: Korózs és Gurmai 2022-ben tarolásra készül (Karantén-vlog)

Minden héten vannak ügyeletes bohócok, néha többen is, a Karantén azonban sosem hagyja őket parlagon heverni, így most is örömmel számolunk be az MSZP korszakváltóiról, a régi komcsi Korózsról és Gurmairól, akik jövőre le akarják bontani a NER-t és szép új közös országot terveznek. A szocik itt meg sem álltak, hiszen újra feltették a régen lejárt lemezt és Agárdon buliztak egyet, mellékesen a szabadstrandok védelméről hadováltak egyet ismét. Hiába cáfoltuk meg többször a nagy hazugságokat, hiába nyilvánvaló minden tényeket ismerő ember számára, hogy igazságmagja sincs a mondanivalójuknak, nem hagyják abba. Arról keveset beszélnek, hogy valóban történt visszaélés a Balaton körül is, de az pont a 2000-es évek közepén a Medgyessy- és Gyurcsány-kormányok alatt történt, amikor tényleg elkótyavetyélték fillérekért az értékeket. De nem csupán a szocik örvendeztettek meg bennünket újabb leleményességgel, hanem Dobrev Klára is, aki viperamosollyal mesélt nekünk arról, hogy ő bizony félti a közvagyont, melyet majd visszaad a sokak Magyarországának, sőt igazságosságról, szegénységről is előadást tartott, csupán azt felejtette el, ő és kedves férje, Gyurcsány Ferenc hogyan lettek milliárdosok, és milyen viszonyban voltak a közvagyonnal. A Karantén ezen kívül Kálmán Olga újabb förmedvényével is foglalkozott, hiszen a független és egyben objektív egykori tévés most ismét a halottakkal kampányolt, hazug és aljas hergelést adva elő a DK-s vezetés nagy örömére. Végül nem maradhatott ki a Momentum sem, akik most a lakásmaffiához hasonlították Böröcz László törvényjavaslatát, mely válasz V. Naszályi Márta szélsőbaloldali polgármester sarcaira, hiszen a javaslat szerint az önkormányzati lakásokat a benne élők kedvezményes áron vehetik meg. A kisemberekért szavakban rengeteget pedálozó balosoknak a valódi tettek sajnos már nem tetszenek, de nem is lepődtünk meg. Nézzétek most is a Karantént!

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture