Dobrev kioktató történelmi leckét adott a parlamentben, csak a fogalmakkal és helyszínekkel nem volt tisztában (Karantén-vlog) 2021.05.21.

Dobrev kioktató történelmi leckét adott a parlamentben, csak a fogalmakkal és helyszínekkel nem volt tisztában (Karantén-vlog)

Dobrev kioktató történelmi leckét adott a parlamentben, csak a fogalmakkal és helyszínekkel nem volt tisztában (Karantén-vlog)

Hihetetlen a kommunisták magabiztossága, ezt lépten-nyomon bebizonyítják akkor is, amikor hónapok hazugságai után, egyik napról a másikra annak ellenkezőjét kezdik el hirdetni, mintha semmi sem történt volna. Gyurcsány Ferenc bérmálkozási szokásait már korábbról ismerjük, most a felesége, Dobrev Klára mutatta ki farkaskörmeit az Országgyűlésben, ahol megvető, lenéző és kioktató hangnemben tartott kiselőadást némi fenyegetéssel fűszerezve. Külön izgalmakat rejtett a történelmi leckéje is, ahol a Magna Chartával példálózott a nép nevében, amely közismerten 1215-ben jött létre Angliában és a nemesség szabadságjogait rögzítette. A Karanténvlog emellett természetesen nem mehetett el szó nélkül, ahogy a videónkból láthatjátok is, de utunkat keresztezte Hiszékeny Dezső is, a szocialisták régi nagyágyúja Angyalföldről, akit ötmilliós vesztegetéssel gyanúsítottak, és amelyet végül megúszott, most azonban nyugodt arckifejezéssel nevezi maffiakormánynak a jelenlegi vezetést. Hiszékeny mellett Karácsony Gergely és Kunhalmi Ágnes is részt vett a sajtótájékoztatón, a főpolgármester pedig nem győzte hangsúlyozni a zöld és progresszív baloldal előnyeit, mi azonban csak a szélsőbaloldali, üres maszlagot láttuk emögött. A Karanténvlog elcsípte Fekete-Győr András újabb ígérgetéseit is, aki lassan nem tud hova licitálni, de az örök életet a kampány során biztos megígéri majd nektek. Végül Parizer Péter is csapdánkba került, aki elképesztő elánnal vetette be magát az ígérgetésbe és a szegénylegény szerepébe, elég nagy baj, hogy közben kikandikál a havi többmilliós fizetés, a luxusautó és a nyilasbakancs a szép máz mögül. Tartsatok ma is velünk, a Karanténvlog most sem hazudtolta meg magát!

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture