A négy százalékos Jobbik nem létező vidéki bástyákról sző meséket, ahol ellenállást építenének 2022.05.13.

A négy százalékos Jobbik nem létező vidéki bástyákról sző meséket, ahol ellenállást építenének

A négy százalékos Jobbik nem létező vidéki bástyákról sző meséket, ahol ellenállást építenének

Csak úgy sorjáztak ismét az ostobábbnál ostobább ellenzéki reakciók, ezt a hetet sem úszta meg a baloldal bődületes baklövések nélkül, a vesszőfutást pedig a Karantén sem hagyhatta szó nélkül.
A DK szépen lassan visszamerészkedik a csatatérre, fegyvereit pedig továbbra sem cserélte le, a demagógia, hergelés, irigység keltése, a hazugság és a gyűlölködés Gyurcsány Ferencék legfontosabb szövetségesei maradtak. Így, az alufóliás koronaherceg, Varga Zoltán most sem pihentette a hangszálait és teljesen paradox módon a bevándorlástól féltette az országot, miközben párttársaival együtt pont a migrációt támogatta.
A Momentum bekerült a magyar Országgyűlésbe, és ha már ott vannak, akkor bizonyítják is “rátermettségüket”, ugyanis Hajnal Miklós a szokásos semmitmondó mantrával állt elő a Parlamentben, melynek a sértegetésen és a fenyegetésen kívül nem volt sok veleje.
A Karantén foglalkozott a Jobbikkal is, akik a korábbi 20 százalék fölötti támogatottságból Jakab rémuralma alatt ismét eljutottak a parlamenti küszöb alá, a négy százalékos párt ezzel azonban nem foglalkozik, a valóságot messzire hajítják, cserében vidéki bástyákról delirálnak, ahonnan a Jobbik irányítaná az “ellenállást”.
Végül teret adtunk Balázs Péternek, Bajnai egykori külügyminiszterének is, aki sziszegő utálattal tekint a magyar sikerekre és kibírhatatlannak tartja, ha a magyar érdekeket hatásosan képviseli a magyar kormány! Nézzétek most is a Karanténvlogot!

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture