Márki-Zay a susnyásból okítja a népet, pénzt kunyerál Orbán Viktortól, de közben börtönnel fenyegeti 2022.04.29.

Márki-Zay a susnyásból okítja a népet, pénzt kunyerál Orbán Viktortól, de közben börtönnel fenyegeti

Márki-Zay a susnyásból okítja a népet, pénzt kunyerál Orbán Viktortól, de közben börtönnel fenyegeti

Amikor az ember azt hinné, hogy a tökéletes önmegsemmisítés atombombáját követően a baloldal kicsit lenyugszik, rendezi a sorokat hetekkel a választásokat követően, akkor a ragyogó tekintetű megmondóemberek újabb öncsonkításba kezdenek, a Karantén pedig szokás szerint résen van és lecsap.

Ezen a héten a Fővárosi Közgyűlésben jártunk, ahol hihetetlenül frusztrált baloldali politikusokkal találkoztunk, akik sokat nem változtak, a rosszindulatukat legalább is megtartották. Kerpel-Fronius Gábor, aki időnként zavartan szokott mekegni egyet kameránkba, most sokkal jobban feldühítette magát, és vörös fejjel ordította az arcunkba, hogy mi, a jobboldali sajtó vagyunk felelősek az ellenzék elképesztő lebőgéséért. A fröcskölő ordítást erős nyálzápor követte a Momentum főpolgármester-helyettesénél, hiszen Kerpel-Fronius magából teljesen kifordulva gyalázta stábunkat.

Sikerült azonban Baranyi Krisztinával is találkoznunk, azonban a baloldal ferencvárosi üdvöskéje sem volt jó hangulatban, kellemetlen kérdésekre nem akart válaszolni, cserében a női wcbe invitálta kis csapatunkat, melyet menekülve utasítottunk el. Azt azonban nem tudtuk meg, hogy mit szól szövetségesei erőfeszítéséhez, akik a hírek szerint meg akarják puccsolni a IX. kerületi polgármester asszonyt.

A Karantén nem hagyhatta ki Gyurcsányék májpusztító brigádját sem, ugyanis a nagy vereséget követően teljesen lehalt a DK közösségi oldala, de a vörös polip azért éledezik: hergel, pánikot kelt, hazudik, tanácsköztársasági szintű figyelemfelhívó posztokat készít a nagy magyar összeomlásról. Végül itt lesz Márki-Zay Péter is, aki kimondottan bizarr kardigánban jelentkezett be a szántás széléről, ahonnan megüzente a nagy szélben, hogy irány az ellenállás, börtönbe Orbánnal és a fideszes politikusok jelentős részével, de azért pénzt elfogad tőlük előtte.

Az őrület tehát folytatódik, így a Karantén végére hagytunk néhány józan gondolatot Szijjártó Péter külügyi- és külgazdasági minisztertől, aki nem első alkalommal tette helyre a CNN kőbalos propagandistáját. Nézzétek a Karanténvlogot, ismét villanunk!

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture