Az ellenzék megsemmisült 2022.04.10.

Az ellenzék megsemmisült

Az ellenzék megsemmisült

Volt mit ünnepelni a Számok és tények legutóbbi adásában! Így is tett az állandó vendég, Magyari Sándor, a posztok.hu egyik alapítója mellett Kovács András, az Origo újságírója, Kohán Mátyás, a Mandiner újságírója és Trombitás Kristóf műsorvezető is.

Magyari rögtön a műsor elején megjegyezte, hogy ez a választás minden eddiginél nagyobb sikert hozott és ő, aki az egyik Pest megyei választókörzetben, mint tanácsadó is a kampánystáb tagja volt, munkatársaival egyszerűen nem akarták elhinni, hogy ennyivel lehet nyerni, hogy ennyire megmutatkozhat, mit is jelent a befektetett munka.
Kovács ehhez azt tette hozzá, hogy bár ez még nem volt teljesen biztos az adás felvételekor, de az a tény, hogy 3 millió szavazópolgár támogatta a Fidesz-KDNP-t, soha nem látott felhatalmazást ad a kormánynak, ugyanis 1990 óta még egyszer sem szavaztak ennyien egy politikai családra és ez a 2010-es, felülmúlhatatlannak tűnő győzelemnél is jelentősebb.

Kohán az ellenzékre is kitért. Szerinte egyszerűen megsemmisültek, semmivé lettek és nagyon is el kell azon gondolkozniuk, hogy ugyan a jövőben mit is tudnának mutatni a választóknak.
Trombitás erre reflektálva jegyezte meg, hogy mindent elárul a takonygerincű ellenzéki vezetőkről az a tény, hogy bár sajnálja Márki-Zay Pétert az, akinek két anyja van, de az a mértékű cserbenhagyás, ami vele szemben elkövettek, megmutatja, kikkel állunk szembe.
Így jár az, aki a barátai helyett az ellenfeleit választja, a végén senkinek sem kell.

Nézzétek vissza az adást!

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture