Többen vagyunk és mi vagyunk az esélyesek, de ott is kell lenni! 2022.03.27.

Többen vagyunk és mi vagyunk az esélyesek, de ott is kell lenni!

Többen vagyunk és mi vagyunk az esélyesek, de ott is kell lenni!

Sajátosra sikeredett a legutóbbi Számok és tények, hiszen Trombitás Kristóf mellett Kovács András, Kacsoh Dániel és Magyari Sándor ezúttal a szokásoktól eltérően választási előrejelzésekkel töltötte ki a műsoridőt.

Az ebenchmark által készített felmérésből bőven tudtak mazsolázni a résztvevők. Szó volt itt választási hajlandóságról, miniszterelnök-jelölti támogatottságról, pártlisták összetételéről és így tovább.
Kovács András, az Origo újságírója azt emelte ki, hogy a számok persze kedvezőek, de ez nem választási végeredmény, hanem előrejelzés és az esélyeket valóra is kell váltani.

Magyari Sándor azt az aspektust is szóba hozta, hogy a jobboldali közösség egy része hagyományosan szinte fél a sikerüket előrejelző kimutatásoktól, ezért beszélni sem akar róluk, mert 2002-re emlékezteti őket.
Azonban – húzta alá Magyari – 2002-ben az emlékeinkkel ellentétben a közvéleménykutatók nem mutattak kormánypárti fölényt, sőt, az ellenzék pár százalékos sikerét vetítették előre.

Kacsoh Dániel, a Mandiner főszerkesztő-helyettese hozzátette, hogy az ellenzéki pártlisták közül biztosan csak a DK listája lépné át a parlamenti küszöböt, ebből pedig látszik, hogy Gyurcsány Ferenc már mindenképpen elégedett lehet: akárhogy is alakul, a baloldal újabb vezetője 4 évig ő lesz.

Nézzék vissza az adásunkat!

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture