Az esélyességet be is kell váltani! 2022.04.03.

Az esélyességet be is kell váltani!

Az esélyességet be is kell váltani!

A választás előtt utoljára jelentkezett a Számok és tények csapata, ezúttal Trombitás Kristóf mellett Horváth Tamással, a Védett Társadalom Alapítvány sajtómunkatársával, Kovács Andrással, az Origo újságírójával és Magyari Sándorral, a posztok.hu egyik alapítójával.

A legutóbbi műsorban is a választásoké volt a főszerep, akkor egy konkrét közvéleménykutatásra reflektálva, ezúttal pedig általánosságban elemezték a helyzetet, kitérve a külpolitikára is, hiszen az Ukrajnában zajló háború alapjaiban határozta meg a magyarországi közbeszédet is. Erre utalt Horváth Tamás is. A vdtablog.hu főszerkesztője szerint a megszokottakhoz képest csendesebb volt a mostani kampány, hiszen a valódi csatazaj gyakorlatilag minden mást elnyomott.

közvéleménykutatásokat illetően Kovács András azt is kiemelte, hogy szép és jó a Fidesz-KDNP fölényét jelző kimutatások, de például 2010-ben 60 százalék feletti eredményt mértek a kormánypártoknak, amiből végül 52 százalék lett.
Magyari Sándor összegzésként annyit jegyzett meg, hogy egyszerűen mindenki gondolja el, milyen volt az élete 2010 előtt és milyen most, ami a támogatásokat, adókedvezményeket, megélhetést és egyebeket mutatja, aztán ennek szellemében döntsön.

A műsor vége felé még arról is beszéltek a felek, hogy vajon mennyiben határozhatja meg a V4-ek sorsát és a Lengyelországgal való bajtársi kapcsolatot az ukrán-orosz háború.
Nézzék vissza az adást!

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture