Tarlós István: Mi is a tét? Valóban kockán forog az, hogy belesodródunk-e a háborúba, vagy sem! 2022.04.02.

PPLEP1006588H.mp4

PPLEP1006588H.mp4

Az ellenzék nem önálló és nem kormányzóképes, hiszen maga Márki-Zay Péter is folyton árulókról beszél a saját csapatán belül, s aki figyeli a szövegét, könnyen megállapíthatja, hogy nem koherens, amit mond – mondta a Pesti TV Plebejus Polbeat című műsorában Tarlós István volt főpolgármester, aki szerint ennél lényegesebb tétje is van a választásnak. – Nagyon szomorú és rossz dolog a háború, mindenkit sajnálunk és segítünk, de ha mi az oroszokkal konfrontálódnánk, az nem segítene az ukránoknak, viszont nagyon sokat ártana nekünk. Az ellenzék minden mozdulatából azt lehet kiolvasni, hogy ők belerángatnák az országot a háborúba. Márpedig ennek a gazdasági, politikai, kulturális és spirituális következményei beláthatatlanok volnának. Ez egy óriási kockázat és önmagában elég ok arra, hogy ne az ellenzéki összefogást válassza az ember – érvelt Tarlós István, aki szerint a mai választáson az ellenzék be akarja csapni az embereket, de akinek fontos a nemzetünk megmaradása és fontosak az utódaink, az nem dőlhet be nekik!

A műsorban a baloldal (város)vezetési képességeit is összevetettük a kormányéval, megkérdeztük Tarlós Istvántól, miért sírt volna fel csecsemőkorában, ha Márki-Zay tűnik fel az álmában és – szokás szerint – a nézők is feltehették a kérdéseiket.

A Plebejus Polbeatet minden csütörtökön este hét órakor rögzítjük az R56 Szabadságharcos Sörözőben (II. kerület, Bem rakpart 53., a Margit híd budai hídfőjénél) nézőink bevonásával. Az adás szombat este nyolckor látható a Pesti TV műsorán, majd visszanézhető a pestitv.pestisracok.hu oldalon.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture