Mindenkinek joga van Európában élni!? – Menczer Tamás a migrációs lobbi legújabb őrületéről a Plebejus Polbeatben

Mindenkinek joga van Európában élni!? - Menczer Tamás a Plebejus Polbeatben

Mindenkinek joga van Európában élni!? - Menczer Tamás a Plebejus Polbeatben

A helyzet súlyos – mondta Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára a Pesti TV Plebejus Polbeat című műsorának legutóbbi adásában, ahol Huth Gergely és Stefka István emlékeztette a migrációs krízis legutóbbi fejleményeire, köztük az osztrák határ közelében lövöldözésig fajuló attakra, a magyar rendőrök mindennapos helytállására a déli határon az erőszakos betörésekkel szemben és a Brüsszelben újra felerősödő bevándorláspárti nyomulásra. Az államtitkár utóbbi apropóján emlékeztetett rá, hogy a titulusával teljesen ellentétes politikát képviselő Margaritis Schinas, az Európai Bizottság az “európai életmód előmozdításáért” felelős biztosa már ott tart, hogy szerinte a nagyvilág bármely szülöttjének joga van Európában tartózkodni.

A sok megdöbbentő fejlemény sorában a legfontosabb, hogy Brüsszelben újra megerősítették az úgynevezett Befogadási és Integrációs Akciótervet – mondta a műsorban Menczer Tamás, így érvelve:

Bár elég sok brüsszeli dokumentumot olvastam, de számomra ez a legmegdöbbentőbb. Hét pontban foglalták össze, hogy miként akarják bevándorlóországokká változtatni a tagállamokat. Elsőként szerintük irányítani kell az uniós országok bevándorlási politikáját, majd nyitott társadalmakat kell létrehozni, de ott van benne szó szerint, hogy már az indító országokban meg kell szervezni a bevándorlást, finanszírozni kell a programot és lakhatást kell nyújtani a megérkező bevándorlóknak. Sőt, gyakorlatilag teljes jogú állampolgárrá kell őket tenni és végül a lényeg: meg kell adni nekik a közügyekbe való beleszólás jogát, magyarul a választójogot. Ha figyelembe vesszük azt az apró és nem elhanyagolható tényt, hogy ezek a bevándorlók sosem fognak polgári-kereszténydemokrata pártokra szavazni, akkor nyilvánvaló, hogy a brüsszeli többség a politikai haszonszerzés szándékával szolgáltatná ki végleg Európát. 

Az államtitkár a műsorban nem feledkezett meg a brüsszeli politika hazai támogatóiról sem:_

A baloldal miniszterelnök-jelöltje elmondta, hogy a bevándorlás nem probléma és ő még sosem találkozott olyan emberrel, akit bevándorlók bántottak volna.

Menczer Tamást a Plebejus Polbeatben számos más témáról, köztük a Pest megyei kettes választókörzetről, az ő képviselőjelölti esélyeiről és ellenfeléről, Szél Bernadett színeváltozásairól is kérdeztük.

A Plebejus Polbeatet minden csütörtökön este hét órakor rögzítjük az R56 Szabadságharcos Sörözőben (II. kerület, Bem rakpart 53., a Margit híd budai hídfőjénél) nézőink bevonásával. Az adás szombat este nyolckor látható a Pesti TV műsorán, majd visszanézhető a pestitv.pestisracok.hu oldalon. FIGYELEM: A következő felvétel január 27-én a megszokottnál korábban, fél hétkor kezdődik. Vendégünk Velkey György, a Bethesda Gyermekkórház főigazgatója lesz. 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture