A Jobbik vastag bőre… Orosházi politikusuk gátolhatta, hogy már 2008-ban elkapják a hírhedt gádorosi rabszolgatartó cigány családot 2022.03.05.

A Jobbik vastag bőre… Orosházi politikusuk gátolhatta, hogy már 2008-ban elkapják a hírhedt gádorosi rabszolgatartó cigány családot

A Jobbik vastag bőre… Orosházi politikusuk gátolhatta, hogy már 2008-ban elkapják a hírhedt gádorosi rabszolgatartó cigány családot

A gádorosi büntetőügy a modernkori rabszolgatartás tipikus eseteként vonult be a hazai kriminalisztikába. 12 főt ítéltek végül sok évig tartó büntetőeljárás után több évi letöltendő börtönre, akik 1995-től, tehát 15 éven át tartottak fogva, kényszerítettek munkára és sanyargattak kiszolgáltatott embereket, akiknek közben nyugdíját, járandóságait is elvették. A gádorosi rabszolgatartók csuklóján csak 2012-ben kattant a bilincs, pedig már 2008-ban tudtak róla a hatóságok, hogy mi folyik Gádoroson.
Birtokunkba került nyomozati iratok szerint Szabó Ervin volt az egyik olyan ügyvéd, akit azzal gyanúsítottak, hogy a bűnelkövető Ajtai családdal összejátszva meghiúsította a 2008-ban indult nyomozást. Két ügyvédet el is ítéltek, Szabó Ervin, akit ügyvédi visszaéléssel gyanúsítottak végül mégis megúszta.
A csicskatartó áldozatai 2008 után még négy évig szenvedtek a földi pokolban, mire 2012-ben a zsaruk kiszabadították őket és őrizetbe vették a család tagjait.
Szabó Ervin most fapofával a Békés megyeiek, köztük a gádorosiak szavazatáért is kuncsorog és bizalmat kér, hogy juttassák őt a parlamentbe.

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture