LMBTQ propaganda ovisoknak, síró baloldal és Brüsszel már muszlimabb Bagdadnál – Pesti Riporter 2022.02.04.

LMBTQ propaganda ovisoknak, síró baloldal és Brüsszel már muszlimabb Bagdadnál - Pesti Riporter

LMBTQ propaganda ovisoknak, síró baloldal és Brüsszel már muszlimabb Bagdadnál - Pesti Riporter

A pénteki Pesti Riporter első vendége Aradszki András országgyűlési képviselő volt, aki elmesélte, hogy a baloldal állítólag már beengedte egy érdi iskolába az LMBTQ érzékenyítést. Hogy ilyen többé ne fordulhasson elő, arról a gyermekvédelmi törvény tesz. Sok szülő, nem csak a jobboldaliak, azt mondták, hogy nem támogatják az ilyen érzékenyítő programokat. A liberális polgármester a városban feltűnt szatír ellen sem tett feljelentést, csupán elbeszélgetett vele. A baloldali városvezetők csak sírnak, hogy a kormány kivérezteti őket, holott ez hazugság. Érd is 40 milliárd forinton ül, ám nem fejleszti a várost, csak kifogásokat keres a semmittevésre. Mindeközben Czeglédy Csaba üzenget Schadl Györgynek, hogy valljon be mindent.
Pócza István politikai elemző elmondta, hogy Brüsszel egyre inkább egy közel-keleti városhoz hasonlít. Halal boltok, mecsetek és egyre több migráns. Már az Unió politikusai is félnek és nem mernek nyíltan beszélni témákról, mint a migránsbűnözés, radikális iszlamisták vagy a No Go zónák. Persze szóba került MZP is, akinek a kedvenc szava az „aberrált”. Aberrált fideszesek, aberrált újságírók,… Már nincs társadalmi réteg, akit ne sértett volna meg.
Jurák Kata kollégánk Hohn Krisztinát elemezte, akit saját pártján belül is „súlytalan politikusként” emlegetnek és aki Mánfa polgármesteréből lett baloldali képviselőjelölt. Senki nem érti, hogy az idilli falucska kis közösségét miért hagyta magára. Hohn Krisztina azt mondta egy interjúban, hogy ő nem az LMP tagja, mindössze abban a frakcióban van. Igaz a kormány döntései ellen szavaz, még a 25 éven aluliak SZJA mentességét sem szavazta meg, ennek ellenére azt állítja, hogy ő az emberekért dolgozik. Egy bejátszóból pedig láthattuk az ellenzék minősíthetetlen viselkedését a parlamentben.
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture