Ellenzéki előválasztás, Hagyományőrzés, Afganisztán helyzete – Rotyis Bálint, Dóczy Barna és Georg Spöttle a Pesti Riporterben 2021.08.25.

Ellenzéki előválasztás, Hagyományőrzés, Afganisztán helyzete - Rotyis Bálint, Dóczy Barna és Georg Spöttle a Pesti Riporterben

Ellenzéki előválasztás, Hagyományőrzés, Afganisztán helyzete - Rotyis Bálint, Dóczy Barna és Georg Spöttle a Pesti Riporterben

A Pesti Riporter első részében a vállalhatatlan baloldali összefogásról beszélgetett Mészáros Nóra Rotyis Bálinttal, a Nézőpont Intézet elemzőjével. A műsorvezető feltette a kérdést: Jakab Péternek lehet-e már akkora egója, hogy önjáró lesz, és a többi balliberális párt nélkül is elindul a választáson? Eközben Gyurcsányné az oltásellenes Arató Gergellyel kampányolt.
Hogyan lesz egy fiatal joghallgatóból katonatiszt és hagyományőrző huszár? Dóczy Barna ezekre a kérdésekre adta meg a választ, valamint elmondta, miért fontos a hagyományok és a magyarságtudat érzése!
Hová tart Afganisztán? Mi lesz az ott rekedt nyugati állampolgárokkal? A talibán kezébe kerültek a modern amerikai fegyverek. Ki ezért a felelős? Georg Spöttle a Pesti TV vezető szerkesztője válaszolt ezekre az izgalmas kérdésekre.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture