A riporter: Orbán megbuktatása érdekében külföldi ügynökök is segíteni fogják az ellenzéket 2022-ben 2020.10.28

A riporter: Orbán megbuktatása érdekében külföldi ügynökök is segíteni fogják az ellenzéket 2022-ben

A riporter: Orbán megbuktatása érdekében külföldi ügynökök is segíteni fogják az ellenzéket 2022-ben

21

Soros György kormánybuktató erői mellett külföldi ügynökök is be fognak avatkozni a magyar választásokba 2022-ben, hogy Orbán Viktort és a jobboldali kabinetet megbuktassák – derül ki A riporter oknyomozó anyagából. A riporter azt is bemutatja, a külföldi érdekeket kiszolgáló ellenzékiek tagjait kifejezetten kiképzik 2022-ig, ilyen képzések jelenleg is vannak Berlinben, a magyar politikába beavatkozni kívánó sötét erők pedig a következő két évben egyre közelebb jönnek majd Magyarországhoz, ezért a titkosszolgálatoknak és az operatív védelemnek is észnél kell lennie.

“Itt az ideje, hogy még jobban felszívjuk magunkat 2022-re és már most elkezdjünk készülni a két év múlva esedékes sorsdöntő csatára. Mert akkor majd nem csak az ellenzékkel kell megküzdeni, hanem a magyar kormányt támadó illegális rendszerekkel és a liberális csoporttal is, amely profin szervezett, anyagi forrása pedig gyakorlatilag kifogyhatatlan” – hangzik el A riporterben.

Szarvas Szilveszter A riporterben annak is utánajárt, ki volt az első ellenzéki politikus, aki először beszélt az ellenzéki összefogásról, ki volt a szellemi atyja az elvtelen szivárványkoalíciónak szélsőjobbtól szélsőbalig. Akár hiszik, akár nem, az ellenzéki összefogás kitalálója Karácsony Gergely volt, aki már 2011-ben azt mondta, hogy a Jobbikot is be kell venni a buliba.

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture