Hálózat: „Miért van az, hogy Soros a nap első felében a legkarvalyabb kapitalista, aztán délután kényszerleszáll rajta a Szentlélek?” 2021.11.18.

Hálózat: „Miért van az, hogy Soros a nap első felében a legkarvalyabb kapitalista, aztán délután kényszerleszáll rajta a Szentlélek?”

Hálózat: „Miért van az, hogy Soros a nap első felében a legkarvalyabb kapitalista, aztán délután kényszerleszáll rajta a Szentlélek?”

Hát ez is erős beszélgetés lett. A Maróth Gáspár kormánybiztossal készült műsor első részét két hete adtuk le, de sokan a folytatásnak sem fognak örülni. Szóba került, hogy a magyar állam és kormány képviseletében hogyan „vette át” a fegyverüzletet Székely Herberttől, az agyonlőtt Fenyő János egykori emberétől. Székely titokzatos karrierje önmagában megérne egy adást, de az is, hogy miért bízik meg benne annyira Amerika. Szóba kerültek a különböző befolyásolási trükkök és felforgatók, ahogyan az is, miért szükséges Maróth szerint a „sorosozás”. A kormánybiztos úgy véli, ezzel tudjuk „megmutatni” a Hálózatot, ha a fényre hozzuk azt az embert, aki amúgy is szeret szerepelni, és akinek a révén megfoghatóvá válik a dolog. A legutolsó történetet nem is áruljuk el, a lényeg, hogy a CEU-ról, egy vonatról és néhány eltüntetett kartonról szól…

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture