Kevesli a szankciókat, ezért rikácsolva könyörgött Cseh Katka az EP-ben, hogy büntessék meg hazánkat 2021.10.08.

Kevesellte a magyarok elleni szankciókat, ezért szinte sírva és rikácsolva kérte Cseh Katalin Brüsszelben, hogy büntessék meg hazánkat!

Kevesellte a magyarok elleni szankciókat, ezért szinte sírva és rikácsolva kérte Cseh Katalin Brüsszelben, hogy büntessék meg hazánkat!

Ahogy a mostani, csütörtökön leforgatott Karanténban elmondtuk, bármi megtörténhet az előválasztási játékpisztolyos wcpapírdobáló versenyen, és bár ezt tegnap még nem tudtuk, Karigeri mai visszalépése Márki-Zay részére tökéletesen illik a képbe. A budapesti főpolgármester, a zuglói vátesz azonban előtte leszögezte, ő bizony nem lép vissza, sőt saját maga által egyszerűnek titulált vérbalos és egyben üres programlufijával haknizott. Aztán, ahogy szokott lenni, ezt az erős és jellemes embert sakkfiguraként söpörték le a tábláról, vezérnek hitte magát, de sajnos a paraszt szerepét kapta Feriéktől. A drámai tragikomédia jelenleg ugyan uralja a magyar belpolitikai közeget, de ne feledkezzünk meg Dobrev Kláráról sem, aki sunyi komcsi módon várja a sorát a cicaharcban fáradó , és férje szalámizását követően egyre leharcoltabb ellenfeleivel szemben. De Gyurcsány felesége itt nem áll meg, hiszen egy szolid gyalázkodás és hazugságpropeller segítségével ismét megmutatja a magyar embereknek, hogy miért nem szabad az Apró-klán kezébe adni a stafétát sohasem. Gyurcsányné ugyanis hihetetlen meglepetésre az egészségüggyel foglalkozott minap, és képes volt kimondani, hogy az utóbbi tíz évben csak leépítés pénzmegvonás érintette az ágazatot, de majd ők tisztességgel rendet tesznek, mert csak ők tudják megoldani a problémákat. Dobrev csak azt felejtette el, hogy párttársa, Gyurcsány egyik jobbkeze, László Imre épp nemrégiben mondta, hogy a hazánkban működő 164 kórházból bezáratná legalább a harmadát, mert elég a magyarnak 100 kórház is. Az ellentmondás természetesen sosem zavarta a kommunistákat, az ígéretcunami hamissága sem, így Dobrev faarccal hazudozott tovább a nagy reformokról. Mi, magyarok azonban ismerjük már ezeket a “reformokat”, mely vizitdíjat, valódi pénzmegvonást, kórházbezárásokat jelent. Slusszpoénként a kormány bejelentette, hogy az ápolók 2022. január 1-től 21 százalékos béremeléssel számolhatnak, de a DK nagyágyúi biztosan erre is kitalálnak egy ütős sztálinista választ. Végül Cseh Katkát tartogatta számotokra még a Karantén, aki a sima, átlagos hazaárulást megtetézte egy rikácsoló, óbégató brüsszeli etűddel, hiszen az Európai Parlamentben szinte sírva szólította fel a balos honatyákat, hogy ugyan, büntessék már meg Magyarországot, mert amit most csinálnak, az kevés! A korrupció ellen 5 milliárdos uniós pénz lehúzásával harcoló Cseh Katalin hitelessége tovább nőtt tehát, mi csak remélni tudjuk, hogy ez a kifakadás nem marad következmények nélkül! Nézzétek a Karantént, most is megéri!

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture