Vastag a bőr a hazaárulóknál: Karigeri debil haverja szerint Orbán Viktor feladta a magyar szuverenitást és kiárusította a hazát (Karantén-vlog) 2021.08.01.

Vastag a bőr a hazaárulóknál: Karigeri debil haverja szerint Orbán Viktor feladta a magyar szuverenitást és kiárusította a hazát (Karantén-vlog)

Vastag a bőr a hazaárulóknál: Karigeri debil haverja szerint Orbán Viktor feladta a magyar szuverenitást és kiárusította a hazát (Karantén-vlog)

Ugye mindenki emlékszik Karigeri debil haverjára, a kappanhangú csodagyerekre, Dorosz Dávidra. Ez a rém ugyanis még főpolgármester-helyettes is volt, de a tétlenség és ostobaság kombója még a komcsiknak is sok volt, ezért mennie kellett. Dorosz, aki az LMP-ben is csak kiscsicska volt, Karigeri mellett nagyra nőtt, de arrogáns böfögéseken kívül nem tudott egyebet hozzátenni Budapest (le)építéséhez, fröcsögni viszont igen jól megtanult Amerikában. A Karantén Tordai Bence közösségi oldalán vette észre a közös rettenetet, amit Dorosz és félkegyelmű haverja követtek el, hiszen Dorosznak volt képe arról beszélni, hogy Orbán Viktor kiárusítja hazánkat és megszünteti a magyar szuverenitást. Igen, az a Dorosz pöfékelt ilyen gusztusosokat, akit arra képeztek ki Amerikában liberális vízfejek, hogy bomlasszon, építse le a működő demokráciát és keltsen pánikot. De még ebben sem az igazi szerencsétlen, ezért mennie kellett. De adásunk nem feledkezett meg a mentorról, Karigeriről sem, aki bődületes mélyrepülésbe kezdett bornírt hazugságaival, most éppen arról posztolt kedvenc játszóterén, hogy Orbán Viktor ellopja a közvagyont. Tette mindezt úgy, hogy főnöke és szövetségese, Gyurcsány, valamint több párttársa 2010 előtt a magyar nemzeti vagyont elherdálták, elkótyavetyélték, melyet pont az Orbán-kormányok szereztek vissza magyar kézebe sziszifuszi munka révén. A Karantén lecsapott a szerszámkészítő komcsi polihisztorra, Korózs Lalira is, aki teljesen összekavarodott, de büszkén állította, hogy tíz évvel ezelőtt, minden jobb volt, mint most. Végül nem hagyhattuk ki a momós nyálgépet, Hajnal Mikit sem, aki már annyira zöld, mint a libafos, de konkrétumokat most sem sikerül kipréselni magából, valamint a DK aljas fröcsögőjét, Varga Zolikát sem, aki Dobrev tisztára nyalásán és orda kamukon kívül nemigen tud mit megosztani a nagyérdeművel. Ütős és egyben vicces vloggal érkeztünk, ne hagyjátok ki!

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture