Az ítélet már megszületett, a védőbeszéd hiábavaló 2021.10.02.

Az ítélet már megszületett, a védőbeszéd hiábavaló

Az ítélet már megszületett, a védőbeszéd hiábavaló

Budapesten járt a szélsőbaloldaliaktól hemzsegő LIBE bizottság, akik minden lehetőséget megragadnak, hogy elítélhessék Magyarországot. Ha nem az általuk személyre szabott jogállamisági normákat sértjük, akkor éppen a sajtószabadságot tiporjuk el, de arra is volt már példa, hogy a nők jogainak korlátozásáról fantáziált a bizottság.

Az ülésen több civil szervezet is részt vett, akik telesírták panaszaikkal a bizottság asztalát. Később, amikor azokra a szervezetekre került a sor, akik meg vannak elégedve az ország jelenlegi irányával, az eus pénzekből műanyag csiklókat gyártó svéd képviselőnő kisétált a teremből. Mit érdekli őt, hogy mit mond a védelem, az ítélet már úgyis megszületett.

Hogy ezt egy körlevéllel miért nem tudták megoldani, az máig kérdés, de dramaturgiai szempontból nyilván jobban néz ki a helyszíni szemle.

Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetségnek elnöke bent volt az ülésen és megosztotta velünk tapasztalatainkat, majd Varga Ádám mesélt a helyszíni riportok kísérletéről. Nézzétek vissza a teljes adást!

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture