Csökkenő járványügyi adatok, gender kérdés a magyar társadalomban – Dr. Velkey György és Tóth Erik a Pesti Riporterben 2021.04.21.

Csökkenő járványügyi adatok, gender kérdés a magyar társadalomban - Dr. Velkey György és Tóth Erik a Pesti Riporterben

Csökkenő járványügyi adatok, gender kérdés a magyar társadalomban - Dr. Velkey György és Tóth Erik a Pesti Riporterben

Ma este a Pesti Riporterben velünk volt dr. Velkey György, a Bethesda Gyermekkórház főigazgatója, akit arról faggattunk, hogy mit is jelent valójában ez a 70 százalékos csökkenés az új fertőzöttek számában, valamint kitértünk arra is, hogy a baloldal eltörölné az oltási regisztrációt és ennek mi lenne a várható következménye és mindezek mellett szóba került, hogy a WHO igazgatója elismerően beszélt a magyar oltási programról.
A műsor további részében Tóth Erikkel az Alapjogokért Központ vezető elemzőjével arról beszélgettünk, hogy a magyarok kétharmada elutasítja a genderelméletet. Megtudtuk tőle hány százaléka gondolja úgy a társadalomnak, hogy csak két nem létezik, mennyien támogatnák gyermekeknek a nemváltó műtétet. Valamint reagált Azbej Tristan államtitkár azon kijelentésére, amit a közösségi oldalán vetett fel, hogy véleménye szerint talán mégsem a transzgender sportolók jogai a világ legégetőbb kérdése.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture