Az angol nyelvtudás a burzsoázia trükkje – Politikai Hobbista 2021.05.18.

Az angol nyelvtudás a burzsoázia trükkje - Politikai Hobbista

Az angol nyelvtudás a burzsoázia trükkje - Politikai Hobbista

Ma van a homofóbia elleni kiállás világnapja, és ilyenkor a bifóbiát és a transzfóbiát is el kell ítélni. A Politikai Hobbista természetesen részt vesz az ilyesmiben, így Jeszenskzy harcosan kiállt az LMBT+ közösség plusszal jelölt részének legelnyomottabb részéért, a superheterókért.
Mióta Karácsony Gergely megbukott az angoljával, a haladó sajtó kármentésbe kezdett. Miközben korábban folyton attól zengtek, hogy mennyire nem beszélünk nyelveket mi, mucsai magyarok, és hogy ez mennyire gáz, hirtelen most, hogy a legfőbb bálványról kiderült, hogy mukkanni sem tud semmilyen nyelven… most már nem is a legfontosabb értelmiségi skill a nyelvtudás. Hanem – Karácsony egyik neomarxista tanácsadójának volt lapja szerint – a tőke eszköze a munkavállaló kizsákmányolására, és amúgy sem fontos az egész. Ilyen az, amikor nem is az ülés, hanem a szolgalelkűség határozza meg az álláspontot.
A második félidőben vendég helyett ismét a nézők foglaltak helyet az adásban. A Youtube-on feltett kérdésekre legjobb tudásuk és legjobb szándékuk szerint igyekeztek válaszolni a srácok.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture