Jeszy, a sípályák ördöge – Politikai Hobbista Fehér Gyulával 2021.01.20.

Hobbista-2021.01.19.

Hobbista-2021.01.19.

Jeszi hosszú évek óta szeretné megmutatni a sítudását egykori edzőjének – most végre sikerült! Fehér Gyulával, a Magyar Sí Klaszter elnökével egyrészt a magyarországi sípályákról, a hazai sízési lehetőségekről esett szó – ami különösen aktuális az idén, amikor is a járvány miatt vélhetően sajnos nemigen jutunk el külföldi síterepekre. Másrészt a szakember véleményt is mondott Jeszi technikájáról: a bemutatott videókból kiderült, hogy a Politikai Hobbista tényleg egész jól tolja a sípályán is.
Na jó, de nem csak Jeszi csillogott a műsorban; megismerhettük Karácsony Gergely alternatív valóságát is, amelyben a korábbihoz képest 5 milliárd forinttal többe kerülő Lánchíd-felújítás szerinte 5 milliárddal olcsóbb.
A számokkal való bűvészkedés nem áll itt meg; a baloldali propagangdasajtó és a baloldali közgazdászok közös erővel próbálják megemészteni a kormányfő bejelentését, és szabad szemmel látható erőlködéssel igyekeznek meggyőzni a 25 év alattiakat, hogy ez valójában rossz lesz nekik.
Végül Jeszi homokot szór a saját fejére, és reagál egy nézői levélre, amely épp a fejét követeli a sok csúnya beszéd miatt.

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture