Politikai Hobbista Rákay Philippel- Valóban hős volt-e Nagy Imre? 2020.12.29.

Politikai Hobbista Rákay Philippel- Valóban hős volt-e Nagy Imre?

Politikai Hobbista Rákay Philippel- Valóban hős volt-e Nagy Imre?

Problémás gyerekek, nemváltó műtét, gyerekbántalmazás, devianciák, ezekről ma már beszélni sem szabad. Illetve ha szabad, akkor csak egyféleképpen és ugyanazt. A baloldal olyan szinten uralja ma nem csak a pszichológiát, de már az orvostudományt is, hogy az tudományt már nyomokban is alig tartalmaz; ezekben a kérdésekben is a kultúrpolitika diktál. Az eredmény: problémás gyerekek, nemváltó műtétek, gyerekbántalmazás, devianciák. A dolog körbe is ért.
Időközben kiderült, hogy a karácsony előtti utolsó adásban Kurty ezredes összekeverte a koreai nők tradicionális viseletét, a hanbokot a japán nők tradicionális viseletével, a kimonóval. Egy kedves nézőnknek köszönhetően erre nem csak fény derült, de sikerült is kijavítani a súlyos hibát – és jobban megismerni a távol-keleti női divatot.
Ismét találkozhatunk a nigériai Gyurcsánnyal, aki felolvasta programjának második pontját is.
Végül Magyarország legnagyobb geológusa, Berg Dániel került szóba, aki a Horvátországban bekövetkezett, de Magyarországon is érezhető földrengés kapcsán csinált totál hülyét magából a fészbúkon.
A második félidőben pedig minden idők legizgalmasabb történelemóráján vehettünk részt: Rákay Philip mesélte el, alapos kutatómunkájára támaszkodva, hogy miért nincsenek a baloldalnak igazi hősei, és hogy milyen görcsös igyekezettel próbálják hősükké tenni Nagy Imrét.

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture