A pofátlanság határtalan: Szabó Tímea a kínai vakcina felvételére buzdít és a kormányt vádolja oltásellenességgel (Karantén-vlog) 2021.04.16.

A pofátlanság határtalan: Szabó Tímea a kínai vakcina felvételére buzdít és a kormányt vádolja oltásellenességgel (Karantén-vlog)

A pofátlanság határtalan: Szabó Tímea a kínai vakcina felvételére buzdít és a kormányt vádolja oltásellenességgel (Karantén-vlog)

A kommunistánál nincs pofátlanabb fajta a világon, ha tegnap az arcodba hazudott valamit, gond nélkül mondja az ellenkezőjét a mai napon, sőt még téged vádol hazugsággal. Ehhez tartja magát a magyar baloldal is, ahol Szabó Tímea az ATV egyik műsorában kénytelen volt elismerni, hogy bizony a kínai vakcinát is el kell fogadni az embereknek. De ha már itt tartott, akkor vajon miért is kellett volna megállnia ennél a szégyenletes pontnál, így Kabul rózsája ellentámadásba lendült, a szélsőbaloldali párt társelnökének demagógiája és pofátlansága pedig elérte azt a szintet, hogy a rikácsolás bajnoka vádolta meg oltásellenességgel a kormányt. Miután minden fronton visszavonulást kellett fújnia a demagóg politikusnak, azért még a foci EB-re utalva odaszúrt egyet, katasztrófát vizionálva a kínai vakcina miatt. Az ellentmondások nagymesterét csak Dobrev Klára szárnyalhatta túl, aki hasonló arcátlansággal jelentette ki, hogy bizony mindenki figyeljen a maszkviselésre és az oltások felvételére. Mintha a magyar társadalom teljesen hülye lenne és elfelejtette volna, hogy hónapok óta ássák alá a közbizalmat, a keleti vakcinák ellen még petíciót is indítottak, most pedig mindenkire figyelnek. A Karantén természetesen nem hagyta szavak és mémek nélkül a baloldal e heti termését sem, így a Pikó Andrást és Baranyi Krisztinát példaképnek tekintő Fekete-Győr is megkapta tőlünk a magáét, de a kormányzásra készülő 4 százalékos MSZP agytrösztjei is helyet kaptak mai összeállításunkban. Ne hagyjátok ki ma sem, készültünk nevetnivalóval és persze a dühítő igazságot is megmutatjuk nektek!

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture