Gyurcsány ócska színjátéka A Riporterben – A bukott miniszterelnöknek Dobrev Klára a jelöltje, de neki Karácsony is jó, mindenki az ő bábja lesz! 2021.05.10.

Gyurcsány ócska színjátéka A Riporterben - A bukott miniszterelnöknek Dobrev Klára a jelöltje, de neki Karácsony is jó, mindenki az ő bábja lesz!

Gyurcsány ócska színjátéka A Riporterben - A bukott miniszterelnöknek Dobrev Klára a jelöltje, de neki Karácsony is jó, mindenki az ő bábja lesz!

Az ellenzék főnökének, Gyurcsány Ferencnek felesége, Dobrev Klára miniszterelnök-jelöltsége, majd kormányfői pozíciója lenne a legideálisabb forgatókönyv, mert ebben az esetben a szemlőhegyi Apró-villa családi lakóközössége egy vasárnapi ebédnél is dönthetne a kormányzásról, de Gyurcsánynak az is jó, ha Karácsony Gergely, vagy Jakab Péter lesz az ellenzéki befutó, úgyis o dönt mindenről, Karácsonyék is csak bábok lennének – derül ki A Riporterből, amelyben Szarvas Szilveszter ezúttal Dobrev Klára miniszterelnök-jelöltségéről, súlyos és bűnös családi múltjáról, Apró Antalról, Apró Piroskáról, Petar Dobrevről és Gyurcsányról forgatott. Szarvas Szilveszter A Riporterben az előválasztásnak hazudott ócska, Gyurcsány-féle színjátékról is lerántotta a leplet, bebizonyítva, hogy minden forgatókönyv jó Gyurcsánynak, az ellenzéki szálakat is o szövi, de feltehetően nem felesége, Dobrev Klára lesz a közös miniszterelnök-jelölt, hanem Karácsony Gergely. “Karácsony pont olyan lesz, mint Medgyessy Péter, akit Gyurcsány akkor vesz le a sakktábláról, akkor puccsol meg, amikor csak akar. Gyurcsányék így működnek” – hangzik el A Riporterben. Oknyomozó műsorunknak Rákay Philip is azt nyilatkozta, hogy szerinte sem Klára lesz a végső befutó. “Ez csupán a Gyurcsányék-kreálta színdarab második felvonásának a legeleje, annak a bizonygatása, hogy a balos összellenzék passzát szelét bizony Gyurcsányék fújják” – mondta Rákay Philip.

A Riporterből kiderül az is, Gyurcsány Ferencnek ki a legkedvesebb rokona, Apró Antal, Apró Piroska, vagy esetleg Petar Dobrev. Az Apró–Dobrev klán tagjairól ugyanis elmondható, hogy működésük évtizedeken keresztül összeforrott a kommunista-szocialista titkosszolgálatokkal, természetesen idegen érdekeket szolgálva. Gyurcsány, és a klán mögött álló Vörös polit tehát semmit sem bíz a véletlenre, Dobrev Klárával az Apró család harmadik generációja jelentkezett be a politikai küzdelembe. Szarvas Szilveszter A riport végén arra a megállapításra jut, az ellenzéken be

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture