Bizonyítékok nélkül hoznak nyugaton ítéleteket – Politikai Hobbista Leslie Mandokival 2021.04.16.

Bizonyítékok nélkül hoznak nyugaton ítéleteket - Politikai Hobbista Leslie Mandokival

Bizonyítékok nélkül hoznak nyugaton ítéleteket - Politikai Hobbista Leslie Mandokival

A csehek megint nem térdeltek, cserébe az UEFA bemondásra, csak a vádra hagyatkozva elmeszelte egyik játékosukat 10 meccsre. Mert a skót csapat finn néger játékosa szerint rasszista szavakat súgott a fülébe. Oké, ha ezt így játsszuk, akkor a Hobbista elmesélte, hogy Gyurcsány és Karácsony miket sugdostak a fülébe. Spoiler: csupa undorító és visszataszító dolgot.
Mennyi a 146 ezer 87 százaléka. Nem egy nehéz kérdés, de az Indexnek nem sikerült kiszámolnia. A Hobbista korrepetálta a haladókat, hátha legközelebb nem arra jutnak, hogy a tanárok többsége nem akar tanítani.
De hogy mi köze van a Twitternek és a CNNnek O’Keefelhez és Matt Gaetzhez, az nem derült ki péntek este, mivel betörtek a stúdióba és megakadályozták Jeszenszkyt abban, hogy kifejtse a gondolatait.
A második félidőben Leslie Mandoki csatlakozott a Hobbistához, de nem úszta ám meg azzal, hogy csak a másnapi online koncertjéről, vagy általában a zenéről beszéljen. Jeszi rögtön bekérdezett: Orbán Viktornak vagy Angela Merkelnek van igaza?

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture