Gy. Németh vérlázító hazugsága metróügyben, Fegyőr szerint szinte minden nyugatra szakadt magyar momentumos (Karantén-vlog) 2021.03.19.

Gy. Németh vérlázító hazugsága metróügyben, Fegyőr szerint szinte minden nyugatra szakadt magyar momentumos (Karantén-vlog)

Gy. Németh vérlázító hazugsága metróügyben, Fegyőr szerint szinte minden nyugatra szakadt magyar momentumos (Karantén-vlog)

Ezen a héten a rikácsolóké volt a főszerep, hiszen Bangóné Borbély Ildikó és Szabó Tímea is kitett magáért. Röviden össze lehet foglalni a tevékenységüket, hiszen kőkemény fenyegetéseik mellett a tökéletes Kánaánt is megígérték minden magyar embernek. A Karantén elcsípte Vona Gábor és Fekete-Győr András remek beszélgetését is, ahol Fegyőr ismét képes volt hülyét csinálni magából, hiszen a Momentum elnöke szerint a nyugaton élő magyarok tulajdonképpen mind momentumosok és mind Orbán Viktor miatt menekültek el, sőt szavazni sem tudnak, ezért van szükség a Joe Biden számára már nagy szerencsét hozó levélszavazásra, ahol még a halottak is megmozdultak. Szabó Tímea, a Párbeszéd főhergelője természetesen elszámoltatásról delirált fejhangon az Országgyűlésben, de nem felejthetjük ki a mai szórásból Gy. Németh Erzsébetet sem, hiszen a tényeket ismét semmibe véve arról beszélt, hogy feljelentést tesznek a metrókocsik felújításának ügyében. Azt elfelejtette, hogy a felújítást még Karácsony Gergely is megszavazta, valamint a teljes MSZP-s brigád a Fővárosi Közgyűlésben!

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture