Dübörög a hazugsággyár: Donáth Anna szerint a Facebook nem nyomja el a jobboldalt, sőt a kormányoldal letarolja a közösségi médiát (Karantén-vlog) 2021.01.29.

Dübörög a hazugsággyár: Donáth Anna szerint a Facebook nem nyomja el a jobboldalt, sőt a kormányoldal letarolja a közösségi médiát (Karantén-vlog)

Dübörög a hazugsággyár: Donáth Anna szerint a Facebook nem nyomja el a jobboldalt, sőt a kormányoldal letarolja a közösségi médiát (Karantén-vlog)

A Karantén dolga, hogy lerántsa a leplet az ellenzék hétről hétről történő tragikomikus, dühítő, vicces és bicskanyitogató tevékenységéről, de időnként mi is szeretnénk némi pozitívumot is felfedezni, melyről beszámolhatunk nektek. Nos, ez a hét nem most jött el, hiszen a felhozatal most is gondoskodik arról, hogy kinyíljanak a képzeletbeli bicskák, a vigyor pedig vicsorrá fagyjon, hiszen Donáth Anna, a Momentum önmegvalósító üdvöskéje gondolt egyet és kiírta a Facebookra, hogy a jobboldali politikusokat és véleményformálókat nem hogy nem nyomja el a közösségi oldal, hanem egyszerűen a jobboldal tarolja le a közösségi médiát. Erről biztosan tudna mesélni Donald Trump, hazánkban Varja Judit, akinek az eléréseit kőkeményen korlátozta a Facebook, de ne feledkezzünk meg magunkról sem, hiszen a PestiSrácok.hu oldal elérhetőségét mintegy 90 százalékkal csavarta le a Facebook tavaly decemberben. Természetesen ez azóta sem változott, és tulajdonképpen valódi indokot sem adtak meg. Ez manapság már nem kell. Mi azonban nem csüggedünk továbbra sem, ezért inkább megmutatjuk nektek a mai Karanténban, hogy Jakab Péter hogyan változtatja meg a valóságot a saját képére, hogyan tolja föl képzeletben szétvert pártja támogatását, miközben kijelenti, hogy nem szeret politikusként a múltba tekinteni. Ezt mondjuk meg is értjük. A nemzet kígyóbűvölője, Gyurcsány Ferenc is színre lép, hiszen az agresszív, kissé elkeseredett, ám az öblögetéseket követően is veszélyes szemkilövető zoomolgatott egyet a fiatalokkal, akiket így akar maga mellé csábítani – elétek tárjuk az eredményt, felelősséget azonban nem vállalunk az esetleges rossz álmokért. A Karanténban végül szóba kerül a fenti témák mellett a szocialisták magyar apokalipszist vizionáló kis delirálása, mindezt a megszokott betétekkel láthatjátok és hallhatjátok. Nézzétek most a Karantént és ne felejtsétek ma este 10 órakor a Pesti TV-n a Karanténvlogot, ahol egy órás beszélgetés közben vesézzük ki ezeket a témákat és vetünk fel újakat Dezse Balázzsal, Vésey Kovács Lászlóval és mai vendégünkkel, Dódity Gabriellával, a Fidesz kispesti frakcióvezetőjével. Tartsatok ma is velünk!

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture