Fegyőr tojik a jogállamra, vérben forgó szemekkel készül bolsevik típusú leszámolásra elvtársaival együtt (Karantén-vlog) 2021.03.05.

Fegyőr tojik a jogállamra, vérben forgó szemekkel készül bolsevik típusú leszámolásra elvtársaival együtt (Karantén-vlog)

Fegyőr tojik a jogállamra, vérben forgó szemekkel készül bolsevik típusú leszámolásra elvtársaival együtt (Karantén-vlog)

A Karanténnak most sem volt nehéz dolga, amikor a hét legkiemelkedőbb ellenzéki ostobaságai közül kellett szemezgetnie, hiszen a verseny ismét kiélezett és sok résztvevős volt. Talán Fegyőr újabb gusztustalan performansza vitte a prímet, aki az ATV-ben vérgőzös hangulatban osztotta az észt, hogy ítélet nélkül hogyan fogja majd félreállítani Polt Péter főügyészt, de természetesen a börtönökbe sok más ember is elfér a bolsi momentumos szerint. Fegyőrön túl is van élet, ezt az ellenzéki sáskacsapat bizonyítja, aki a Fidesz Európai Néppártból való kilépését, annak hátterét sokkal jobban meg tudja magyarázni, mint az érintett. Hiába lépett ki önszántából a Fidesz az egyre inkább baloldali tömörülésből, a DK és barátai egy egyszerű tényt is hazugsággá tudnak formálni, ha úgy tartja kedvük. Kálmán Olga is megmutatta, hogy nem véletlenül nem csinál semmit havi egymillió forintért Karácsony Gergely mellett, hiszen Gyurcsány Ferenc is a frontvonalba hívta, ahol pánikkeltő és egészen hihetetlenül hazug riogatást végzett főnöke nevében. Az már csak hab a tortán, hogy Tordai Bence harminc napos Facebook-tiltását a Fideszre fogta, az agysejtek rohamos pusztulása és ki nem alakult erkölcsi tartás ennél jóval nagyobb ostobaságokra is rávette már a szélsőbalos Párbeszéd egyik prominens gyalázkodóját. Természetesen a happy end sem maradt el, a nyivákoló Tordai tiltását a Facebook egy nap alatt feloldotta. Vajon a valóban ok nélkül letiltott és lecsavart PestiSrácok.hu miért nem kapott egyből “kegyelmet” Cukorhegyi elvtárséktól? Mindenesetre az egyértelmű kettős mérce már nem lep meg bennünket, ahogyan az sem, hogy Harangozó Tamás, az MSZP egyik agresszív hasbeszélője ismét migránssimogatással lopta be magát az érzékenyítők szívébe. Nézzétek a Karantént ma is!

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture