Csaltak vagy nem csaltak az amerikai választásokon? Beleszállt az 1956-os pesti srácokba a Totalcar volt főszerkesztője (Karantén-vlog) 2020.11.26.

Csaltak vagy nem csaltak az amerikai választásokon? Beleszállt az 1956-os pesti srácokba a Totalcar volt főszerkesztője (Karantén-vlog)

Csaltak vagy nem csaltak az amerikai választásokon? Beleszállt az 1956-os pesti srácokba a Totalcar volt főszerkesztője (Karantén-vlog)

November 3-án sorsdöntő szavazásra került sor az Egyesült Államokban, de még napokkal később sem lehet biztosan tudni, hogy ki lesz az új elnök. A zászló jelenleg Joe Bidennek áll, a demokraták jelöltje azonban túl gyanús körülmények között fordított az utolsó pillanatban több csatatérállamban is. Eldobált szavazócédulák, utólag betuszkolt demokrata szavazatok? A Karantén azonban foglalkozik a bécsi muszlim támadás margóján azzal is, hogy vajon milyen sorsot szánnak a keresztényeknek Mohamed követői, felelevenítjük az iszlámábádi bábun gyakorolt fejlevágást, melyet kisgyerekeknek mutattak be az intelligens oktatók, de hazai vizekre evezve szóba kerül Bárány Balázs is, a szocialisták elnökségi tagja, aki minden ocsmányságot felvonultatott Solymár fideszes polgármesterére egy kiszivárgott hanganyagban. Végül megemlékezünk az 1956. november 4-én vérbe fojtott magyar forradalomról is, és arról, hogy vajon hogy merészelik hősnek nevezni magukat az SZFE-sek. Végül megidézzük Winkler Róbertet is, aki szerint az 1956-os pesti srácok csupán olyan kisgyerekek, akiknek fegyvert nyomtak a kezükbe, és semmiben sem különböznek a néger kisfiúktól Afrikában, akik manapság gépfegyverrel a kezükben háborúznak. Tartsatok ma is velünk, nézzétek meg videónkat!

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture