A Momentum csodagyerekei szerint a kormány semmit sem tett a vidéki emberekért, Kunhalmi jobboldali médiadiktatúra delirált! (Karantén-vlog) 2020.12.11.

A Momentum csodagyerekei szerint a kormány semmit sem tett a vidéki emberekért, Kunhalmi jobboldali médiadiktatúra delirált! (Karantén-vlog)

A Momentum csodagyerekei szerint a kormány semmit sem tett a vidéki emberekért, Kunhalmi jobboldali médiadiktatúra delirált! (Karantén-vlog)

Elképesztő szinten ontja a hazugságait a baloldal, és köztük óriási versenyt vívnak a demagógia és az arcpirító kamuk különdíjáért a Momentum és a DK mini Leninjei. A DK szóvivője Orbán történelmi vereségének nevezte a brüsszeli uniós csúcs megállapodását, melyet rajta és a Momentum agytrösztjein kívül a teljes balos sajtó másképp lát. Donáth Anna hasonló hangnemben kiáltott győzelmet, de saját szimpatizánsai torkolták le, sőt, többen írták, hogy eddig ugyan a Momentumra szavaztak, innentől kezdve azonban ne számítsanak rájuk. A remek performanszokat a Momentum “agrárszakemberei” tették tökéletesen kerekké, akik egy online kerekasztalbeszélgetés keretében eljutottak odáig, hogy kiosztották a pénzeket és a pozíciókat a 2022-es választást követő momentumos kormányzást biztosra véve. De itt nem álltak meg, hiszen ők, a vidéki emberek legnagyobb támaszai elmondták, hogy a kormány tíz év alatt egy picit sem törődött a vidékfejlesztéssel, a magyar gazdákkal, a falusi emberekkel, ellenben ők, a Momentum, kész recepttel rendelkeznek ebben a szegmensben is. Sajnos konkrétumokat nem sikerült megemlíteni, de arra jutott energia, hogy a jövőbeli pénzeket momentumos háttérrel rendelkező vidéki szimpatizánsoknak ígérjék meg, ezzel is az egyenlőséget és az átláthatóságot képviselve. A mai Karanténból természetesen nem maradhatott ki Kunhalmi Ágnes újabb meghökkentő alakítása sem, aki szerint ma Magyarországon jobboldali médiadiktatúra van, de foglalkoztunk a Párbeszéd “férfias” újkommunistájának remek ötletével, mely szerint mások pénzét szétosztva kellene segíteni a világ és a magyarok gondjain. Végül Jakab Péter sem maradhatott ki a szórásból, aki a Fideszre szavazó magyarokat segítségre szoruló embereknek tartja, és alig várja az “elszámoltatást”, vérben forgó szemekkel átkozódva. A Karantén nem tudott belőle hülyét csinálni, hiszen ezt önmaga elintézte. Nézzétek meg videónkat!
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture