Szabó Tímea és a Párbeszéd szerint az lenne a természetes, ha minden ország kormányában helyet kapnának melegek, transzneműek és színesbőrűek (Karantén-vlog) 2020.01.22.

Szabó Tímea és a Párbeszéd szerint az lenne a természetes, ha minden ország kormányában helyet kapnának melegek, transzneműek és színesbőrűek (Karantén-vlog)

Szabó Tímea és a Párbeszéd szerint az lenne a természetes, ha minden ország kormányában helyet kapnának melegek, transzneműek és színesbőrűek (Karantén-vlog)

Beiktatták Joe Bident, a zombihadsereg és a demokrata szoftverek segítségével megválasztott 46. amerikai elnököt. Ilyen szégyen talán még nem érte Amerikát, mint amit ebben a méltatlan hercehurcában láttattak magukról, beleértve ebbe a Capitolium szégyenletes ostromát, amelyben bizonyíthatóan rengeteg antifa provokátor vett részt. Ezt követően Joe Bidennek az első döntései közé tartozott, hogy 11 millió illegális bevándorlónak ad majd állampolgárságot, transznemű egészségügyi miniszter-helyettest nevezett ki, valamint transznemű, férfiből nővé operáltatott versenyzők is kaphatnak majd női sportolói díjakat. És ez még csak a kezdet. A Karantén nem hagyhatta ki, hogy az amerikai események az ellenzék ostoba és szolgalelkű talpnyalásával újból tükröt mutattak számunkra a Szabó Tímeák, Cseh Katalinok és Gyurcsány Ferencek mentális állapotáról. Ennek az eszement önfeladásnak ugyanis a fent említett politikusok szívből örültek, Szabó Tímeáék szerint minden országban színesbőrű, transznemű embereknek kellene a kormányban ülni. Ezen kívül a Karantén a hazai baloldal egyéb finomságaira is ismét kitért, hiszen a gyurcsányista Gy. Németh Erzsébet volt olyan bátor, hogy propagandáról és tisztességről papoljon, a DK másik gyöngyszeme, a XV. kerületi polgármester, Cs. Németh Angéla pedig szovjet háborús filmeket megszégyenítő kotyvalékvideót hozott össze, melyben természetesen a kormányt szapulta. Csokorba gyűjtöttük számotokra az ellenzéki polgármesterek közös siránkozásának legszebb pillanatait és újra nagyot nevethettek a nácimosdató antifasiszta, szélsőbaloldali Tordai Bencén is, aki megmagyarázta immár milliomodszor, hogy a náci jobbikosok már megváltoztak. Tartsatok ma is velünk, nézzétek meg videónkat!
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture