POLITIKAI HOBBISTA Kocsis Mátéval – 45 ellenzéki képviselő szerint az apa nem férfi, az anya nem nő 2020.12.15.

Gyurcsány, mint kedves tornacipős bácsi?- Kocsis Máté a Politikai Hobbistában

Gyurcsány, mint kedves tornacipős bácsi?- Kocsis Máté a Politikai Hobbistában

Az apa férfi, az anya pedig nő. Ez a gondolat torkán akadt a baloldalnak, és nagyokat krákognak. Csak hogy ez nem egy gondolat, hanem egy tény. Még az ő köreikben sincs olyan, akinek az anyja férfi lett volna.
Az, hogy vannak-e köztük olyan nők, akik valójában férfiak, az már érdekes gondolatkísérlet, legalább olyan megfejthetetlen mint Schrödinger macskája, így a Politikai Hobbista csapata is perceken át boncolta a kérdést.
Az viszont egyikük számára, egyetlen percig sem volt kérdés, hogy a nőknek joguk van eldönteni, hogy a karrier vagy a család a fontosabb. Ezt csak a baloldaliak és a feministák gondolják másképp: szerintük a nő csak akkor ér valamit, ha beszáll a versenybe a férfiakkal.
Ádám ezután alapos és informatív előadást tartott az ukrajnai cigarettacsempészet rejtelmeiről, így talán Legény Zsolt MSZP-s képviselő lebukását is jobban tudjuk értelmezni.
A cigi mellett aztán a pia is szóba került; Gyurcsány Ferenc hétfői parlamenti felszólalásait megtekintve szavaztak a fiúk (és a lány) arról, vajon ásványvíz volt-e Ferenc testvér ásványvízes flakonjában.
A műsor második részében Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője csatlakozott a társasághoz, aki ugyan nem tudta cáfolhatatlanul eldönteni az utóbbi kérdést, mert túl messze ül Gyurcsánytól az ülésteremben. Azt viszont elárulta nekünk, hogy Gyurcsányt vagy Jakabot könnyebb utánozni…  

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture