Soros bombázna, Kissinger szerint Ukrajna adjon át területeket Oroszországnak és Hajnal Miklós besérült 2022.05.30.

Soros bombázna, Kissinger szerint Ukrajna adjon át területeket Oroszországnak és Hajnal Miklós besérült

Soros bombázna, Kissinger szerint Ukrajna adjon át területeket Oroszországnak és Hajnal Miklós besérült

Davosban két eltérő véleményt lehetett hallani két nagy embertől. Soros György tőzsdespekuláns szerint Putyin elnököt mindenáron le kell győzni, mert csak úgy élheti túl a civilizációnk. Henri Kissinger, az USA volt elnöke viszont azt mondta, nem szabad sarokba szorítani Putyint, mert az komoly válaszlépéssel járhat Moszkva részéről. Eközben jól halad az orosz offenzíva Donyecki és Luhanszki Népköztársaságok szomszédságában.
Szalai Piroska közgazdász elemezte hazánk gazdasági helyzetét. Elmondta, hogy igen alacsony a munkanélküliség és a gazdaság az Európát sújtó infláció ellenére jó irányba halad. Magyarország hamar felállt a Covid okozta károkból és sok új munkahely teremtődött. Az egész országban már csak nyolcvanezer közfoglalkoztatott van, mindenki más a versenyszférában dolgozik.
Volner Jánost, a Huxitpárt elnökét arról kérdeztük, hogy Potocskáné miért puccsolta meg Jakab kabinetfőnökét. Lehet-e köze Gyurcsány Ferencnek a Jobbik gyengüléséhez? Hajnal Miklós besértődött, mivel nem ő lett a Momentum új elnöke. Márki-Zay Péter pedig nem akar, vagy nem tud elszámolni a kampánypénzekkel. Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke szerint a pénzek a baloldali összefogást illetik, hiszen az ő közös kampányukra lettek összekalapozva. Szalai Szilárd kollégánk megkérdezte Niedermüller Pétert, hogy mi az oka a DK és a Momentum közt dúló viszálynak és miért indít a DK jelöltet a Momentum ellen?

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture