16 milliárdos oltási kampány, uniós egészségügyi biztos korrupciós botránya – Orbán Balázs és Ómolnár Miklós a Pesti Riporterben. 2021.05.06.

16 milliárdos oltási kampány, uniós egészségügyi biztos korrupciós botránya - Orbán Balázs és Ómolnár Miklós a Pesti Riporterben.

16 milliárdos oltási kampány, uniós egészségügyi biztos korrupciós botránya - Orbán Balázs és Ómolnár Miklós a Pesti Riporterben.

Itt volt velünk a stúdióban Orbán Balázs miniszterhelyettes, parlamenti és stratégiai államtitkár, akivel többek között beszélgettünk a kormány 16 milliárdos oltási kampányáról, valamint hogy választhatunk a koronavírus vakcinái között. Továbbá megkérdeztük a véleményét a baloldal oltás ellenességéről és nem utolsó sorban beszélgettünk a Magyarország 2020 című könyvéről.
Végül de nem utolsó sorban velünk volt Varga Ádám a külföldi ügyek céges szakértője, vele külpolitikáztunk egyet. A beszélgetéshez a későbbiekben Skype-on csatlakozott Ómolnár Miklós
a Médiaworks bulvár diviziójának az igazgatója, akivel az uniós egészségügyi biztos újabb botrányos korrupciós ügyéről beszélgettünk.
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture