Lassan mondjuk, hogy az ellenzékiek is megértsék: a kormány nem készül megszorításokra – Szarvas Szilveszter riportja! 2022.04.24.

Lassan mondjuk, hogy az ellenzékiek is megértsék: a kormány nem készül megszorításokra - Szarvas Szilveszter riportja!

Lassan mondjuk, hogy az ellenzékiek is megértsék: a kormány nem készül megszorításokra - Szarvas Szilveszter riportja!

Háború ide, hatalmas választási pofon és vereség oda, az ellenzék nem változik és a nagy megszorítók, a 2010 előtt az országot a totális gazdasági csőd szélére sodró baloldali politikusok megszorításokkal riogatnak, ettől remélnek új lendületet maguknak. Még hivatalba sem lépett az új kormány, ismert baloldali és liberális szakértők máris több ezer milliárd forintos megszorítást, sőt Argentin-típusú válságot emlegetnek, valamint azt is: Orbán Viktor miniszterelnök nem tudja majd kezelni a küszöbön lévő krízist. Hát, persze, ez az ellenzék részéről az abszolút gyengeség, a totális megsemmisülés jele – hangzott el A Riporterben. A Pesti TV oknyomozó magazinműsorában Szarvas Szilveszter annak járt utána, hogy milyen gazdasági következményei lesznek a világban, Európában és Magyarországon az orosz-ukrán háborúnak.

A Riporterből kiderül, a magyar gazdaságot jó állapotban érte az újabb válság, Magyarország továbbra is a gazdasági növekedés útján maradhat, miközben a Nyugat le fog szakadni éppen az unió szankciós politikája miatt. Szarvas Szilveszter A Riporterben azt is bemutatja, hogy az orosz nyersanyagokra vonatkozó embargó beláthatatlan következményekkel járna, ez nonszensz, és kiválthatatlan, pótolhatatlan az orosz gáz és az orosz olaj. “Ha az unió továbbra is ilyen önpusztító lesz, akkor a háborúnak Amerika és Kína lesz a nyertese. Brüsszel ugyanakkor aligha tántorodik el ettől a káros politikájától, amíg az uniós döntéshozók hagyják, hogy az USA befolyásolja őket. Von der Leyen bizottsági elnök amerikai tanácsadókkal dolgozik együtt. Önök szerint Joe Biden európaiakkal? Persze, hogy nem. Brüsszel bűnt követ el” – hangzik el A Riporterben.

Nézze meg Szarvas Szilveszter riportját, érdemes!

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture