A Riporter buktatta le Karácsonyék, Bajnaiék fővárosi jutalékszedőjének városházi ügyintézőjét – Szarvas Szilveszter oknyomozó riportja 2021.11.28.

A Riporter buktatta le Karácsonyék, Bajnaiék fővárosi jutalékszedőjének városházi ügyintézőjét - Szarvas Szilveszter oknyomozó riportja

A Riporter buktatta le Karácsonyék, Bajnaiék fővárosi jutalékszedőjének városházi ügyintézőjét - Szarvas Szilveszter oknyomozó riportja

Bajnai Gordon üzletel és kever, hű harcostársa, a baloldali pénzember Gansperger Gyula fővárosi ingatlant vesz, Berki Zsolt jutalékot szed, Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes jutalékos rendszert működtethet a fővárosban, Karácsony Gergely pedig nyakig sáros – az Anonymus segítségével rántotta le a leplet A Riporter a budapesti ingatlanmutyikról, a Városháza eladási tervéről és arról, hogy Bajnai Gordonnal a 2000-es évek maffiamódszerei tértek vissza a fővárosba. Karácsonyék hiába buktak le és a baloldal hiába vallotta be magáról, hogy korruptak és minden értéket eladnának és csak a pénz, a saját zsebük kitömése érdekli őket, a főpolgármester továbbra is tagad, sőt, már arról delirál, hogy őt a Városháza-üggyel akarja megbuktatni az orosz titkosszolgálat, pedig szerinte meg is mérgezhetnék őt az oroszok. Már csak az ürgebőrbe varrt gyíkemberek hiányoznak Karácsony Gergely kármentéséből – hangzik el A Riporterben.
Szarvas Szilveszter a riportban a jutalékszedő Berki Zsolt fővárosi ügyintézőjét is lebuktatta és bemutatta azokat a baráti hangvételű, üzletekről és bizniszről szóló leveleket, amelyeket Berki Zsolt és a fővárosi vagyonkezelő cég ingatlanhasznosítója váltott egymással tegeződve. Szarvas Szilveszter fel is hívta F. Ildikót, aki a szembesítés hallatán azonnal kinyomta a telefont. A Riporterből teljesen világosan kirajzolódik, hogy az eddigieken felül további fővárosi ingatlanokat is Berki Zsolt által, jutalékos rendszerben értékesítettek Budapesten.
Nézze meg a teljes oknyomozó riportot!

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture