Tényleg nekünk kell finanszírozni Ukrajna újjáépítését? 2022.04.19.

Tényleg nekünk kell finanszírozni Ukrajna újjáépítését?

Tényleg nekünk kell finanszírozni Ukrajna újjáépítését?

Nagy József a közmédia függetlenségéről kérdezte a műsorvezető jobbján ülőket. Válaszként vagy támadni kellett az intézményt, vagy aki nem ezt tette, az meg van félemlítve. A két oldal között parázs vita alakult ki, az álláspontok közelítésére pedig vajmi kevés esély mutatkozott.
A 2024-es európai parlamenti választás iránymutatás és erőfelmérés lehet a baloldali pártoknak a 2026-os választásokra? A baloldal már a következő kampánystratégián dolgozik?
Bloomberg értesülései szerint Brüsszel már tudatta is a tagállamokkal, hogy Ukrajna háború utáni újjáépítését az EU-tagállamok fogják finanszírozni. A kisebbségi jogokat finoman szólva sem tiszteletben tartó nyelvtörvényt bevezető, a magyar és orosz kisebbséget konstans vegzáló keleti szomszédunk ezek szerint jobban megfelel az uniós jogállami feltételeknek, mint Magyarország, amitől épp meg akarják vonni a forrásokat?
Tordai Bence belátta, amit már mindenki tud: nem volt jó ötlet Gyurcsánnyal összeállni. De akkor miért teszik meg újra és újra, és egyáltalán mi is az a Párbeszéd?

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture