Egymást marja a baloldal, Jakab Péter szerint pedig csak akkor nyertek volna, ha ő a “Kapitány” 2022.04.08.

Egymást marja a baloldal, Jakab Péter szerint pedig csak akkor nyertek volna, ha ő a "Kapitány"

Egymást marja a baloldal, Jakab Péter szerint pedig csak akkor nyertek volna, ha ő a "Kapitány"

Még egy hét sem telt el az országgyűlési választásokat követően, az elsöprő erejű kormánypárti győzelem azonban nem tette bölcsebbé azt a baloldalt, akik a köpködésen, marakodáson, irigységen kívül semmire sem voltak képesek az utóbbi négy évben sem. Természetesen vízió nélkül, csupán a hatalom görcsös megragadását kitűzve akár borítékolni is lehetett volna a nagy lebőgést, azonban minden hazáját féltő magyar emberre szükség volt április 3-án, hogy ez valósággá váljon.

A Karantén mégis vastagon meg lett töltve tartalommal, hiszen félelmünk alaptalan volt: a baloldal most is csak csalásról hadovált, egymást ütik, ahol érik, csak saját magukba nem néznek bele. Jakab Péter kiemelkedő teljesítményt nyújtott most is, hiszen egy televíziós interjúban egyből megtalálta Márki-Zay Péter személyében a felelőst, valamint képes volt azt is kijelenteni, hogy ha ő lett volna a miniszterelnök-jelölt, minden másképp alakult volna, az ellenzék győzelmétől lett volna hangos a világ.

Gyurcsány Ferenc sem akart lemaradni, ő is támadta a “kapitányt”, aki szerinte nem tudta elkormányozni az ellenzék hajóját és biztos, ami biztos, azért leszögezte: csalás történt, tisztességtelen választásokon nyert a Fidesz.

Az orvosi sarkot Márki-Zay Péter tette teljessé, aki saját mondatait elfelejtve, valamint figyelmen kívül hagyva azt is, hogy a választások lassan egy hete lezajlottak, újabb kampányba kezdett, melyben Orbán Viktort támadja azzal, hogy “golyófogónak” küldene katonákat Ukrajnába. A “Kapitány” hajója elsüllyedt, de MZP a tenger mélyéről is örömmel harsogja a nem létező legénységnek parancsszavait.

Végül Orbán Viktor tiszta és világos szavaival zárjuk a Karantént, aki röviden, de velősen leplezte le az ellenzék legsunyibb hazugságát, hogy minden szép szavuk mögött csak a hatalomvágy lapul. Nézzétek most is a Karantént, megéri!

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture