Ezért kapott ismét kétharmadot a FIDESZ 2022.04.05.

Ezért kapott ismét kétharmadot a FIDESZ

Ezért kapott ismét kétharmadot a FIDESZ

Történelmi győzelem az egyik oldalon, ujjal mutogatás a másikon. Az ellenzék még most sem tudta kiheverni azt a megsemmisítő csapást, amit a magyar választók mértek rájuk.
A baloldal ezúttal minden bevetett, de tényleg mindent. A külföldi megmondóemberek, a világsztárok, a nemzetközi szervezetek, a nyugati politikusok, a kellemetlennél kellemetlenebb kampánydalok, hirdetőtáblák, de még Gyuri bácsi vagyonának jelentős része sem volt elég ahhoz, hogy megváltoztassák a magyar emberek akaratát és valami olyat szabadítsanak a nyakukra, amiből nem kérnek. Beigazolódott: a hatalom valóban a népé, a nép pedig döntött.

Jakab Péter kínos bohóckodása, az EBESZ megfigyelők részrehajló jelentései vagy a New York-i kivetítő sem tudta ráerőszakolni a magyarokra globalista elit akaratát. Vasárnap este Márki-Zay Péter családja kíséretében mondott beszédet, korábbi társai kihátráltak mögüle és azt mondták, egyedül ő a hibás a vereségért, de vajon egy jobbikos is ezt mondaná, akinek Gyurcsányra kellett szavaznia? A következő adásban az ellenzék bukásának főbb okait fogjuk kielemezni. Ne hagyjátok ki!

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture