Gulyás Gergely a Pesti TV-ben: ma Magyarországra nézve a baloldal jelenti a legnagyobb veszélyt 2022.04.02.

Gulyás Gergely a Pesti TV-ben: ma Magyarországra nézve a baloldal jelenti a legnagyobb veszélyt

Gulyás Gergely a Pesti TV-ben: ma Magyarországra nézve a baloldal jelenti a legnagyobb veszélyt

Óriási a tétje, hogy április 3-a után ki alakít kormányt Magyarországon és hogy ki lesz ellenzékben – jelentette ki a Pesti Tv-nek adott exkluzív interjújában Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, aki Szarvas Szilveszterrel beszélgetett. “A baloldal háborúba sodorná az országot, magyar fegyvereket küldenének Ukrajnába, NATO-kérésre pedig magyar katonákat is, miközben az Oroszország elleni szankciókat is életbe léptetnék, különös tekintettel az energiahordozókra, amelyek miatt a magyar gazdaság tönkremenne, nyersanyaghiány lépne fel” – mondta Gulyás Gergely Szarvas Szilveszter kérdésére.

“Ma Magyarországra nézve a legnagyobb veszélyt a baloldal kormányzása jelenti, akik egyértelművé tették, mi az álláspontjuk a háborúról és a jövőről, miközben a jobboldal, a Fidesz-KDNP, mi, a magyar érdekeket képviseljük. Az a helyzet, hogy a baloldal az elképzeléseivel, terveivel jobban szankcionálná Magyarországot, mint Oroszországot.

Szarvas Szilveszter a Márki-Zay-Zelenszkij paktumról is kérdezte a Miniszterelnökséget vezető minisztert. Gulyás Gergely leszögezte, a paktumért nem Zelenszkijt kell hibáztatni, hanem a magyar baloldalt. “Az elmúlt tíz évben nincs olyan konfliktus, amelynek során a magyar baloldal ne velünk szemben foglalt volna állást, és álláspontjukat most is egyértelművé tették. Azt javaslom a választóknak, hogy mindenki gondolja át, hogy Márki-Zay alkalmas-e arra, hogy ezt az országot vezesse. Márki-Zay és a baloldal olyan kockázat Magyarországnak, ami józan ésszel nem vállalható” – fogalmazott Gulyás Gergely.

A miniszter az elmúlt napok eseményeiről és a baloldal csalási kísérleteiről is beszélt az interjúban. “Mind a jobboldali portálok hackertámadása, mind a kiküldött gyanús SMS-ek ügye bűncselekmény, utóbbi személyes adatokkal való visszaélés is, hiszen a baloldal jogszerűen nem juthatott hozzá a választók adataihoz, akik ehhez nem járultak hozzá. Teljesen nyilvánvaló, hogy jogellenesen lophattak el adatokat, amit a baloldal felhasznál” – jelentette ki Gulyás Gergely.

Szarvas Szilveszter az EBESZ választási missziójáról is kérdezte Gulyás Gergelyt, aki úgy fogalmazott, az ide érkező EBESZ-csapat baloldali szurkoló, az EBESZ választási missziójának tízből öt tagja közvetetten, vagy közvetlenül is dolgozott Soros Györgynek.

Nézze meg a teljes interjút!

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture