Az oroszok kollektív megbélyegzése bolsi gondolat 2022.03.20.

Az oroszok kollektív megbélyegzése bolsi gondolat

Az oroszok kollektív megbélyegzése bolsi gondolat

Ezúttal szűkebb társaságban, hárman gyűltek össze a stúdióban, Magyari Sándor, a posztok.hu egyik alapítója mellett Kovács András, az Origo újságírója volt Trombitás Kristóf vendége.

Egyértelműen adta magát első témának a Békemenet, illetve az azzal egyidőben megrendezett ellenzéki megemlékezés. Az ilyen események mindig lehetőséget teremtenek számháborúk megkezdésére, de akárhonnan is közelítjük meg, teljesen bizonyos, hogy lényegesen többen voltak a kormánypártok rendezvényén, mint a baloldali megmozduláson.
Kovács Andrást is ezt emelte ki, illetve azt a szomorú tényt, hogy ez az első Békemenet, amikor az eddigieknél is nagyobb értelmet nyert az esemény neve, hiszen a határaink mellett háború zajlik. Az pedig fontos és érdemleges, hogy a nagyvilág is láthatta: Magyarországon félmillió ember állt ki egyszerre a béke mellett, míg az ellenzék magyar fegyvereket és katonákat küldene a konfliktusba.

Természetesen az orosz-ukrán konfliktusról is beszéltek. Trombitás Kristóf hitetlenkedésének adott hangot, hogy agresszió ide vagy oda – ami nyilván kétségbevonhatatlan -, hogyan képzelhetik azt az állítólagosan felvilágosult, progresszív nyugat-európaiak, hogy orosz emberek vagyonát kvázi államosítják, mert oroszok. Orosz sportolókat zárnak ki versenyekről, mert oroszok. Orosz művészeket lehetetlenítenek el, mert oroszok.
A kollektív bűnösség elve bolsi tempó és erre nincs magyarázat, egyetlen helyzetben sem.

Magyari Sándor ehhez még hozzátette, hogy vajon mi lett volna, ha más alkalommal is így büntették volna az agresszor országokat. Mondjuk az Egyesült Államokat, amely az elmúlt évtizedekben is számos háborút indított szuverén országok ellen.
Nézzék vissza az adást!

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture